Κατηγορίες
Super League 2

Ανανεώσεις και αποχωρήσεις από τον Διαγόρα

Δύο 24ωρα μετά την πρόσληψη του Θωμά Γράφα για την τεχνική του ηγεσία, ο Διαγόρας Ρόδου ανακοίνωσε τις πρώτες ανανεώσεις.

Την ίδια ώρα, παρελθόν αποτελούν οι Μασούρας, Αρίας και Λεσάι, ενώ ο Παναγιώτης Σπάρταλης εντάσσεται στο τεχνικό team.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: μας: 1. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, 2. ⁠ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ, 3. ⁠ΝΙΚΗΤΑΣ ΝΙΚΟΛΗΣ, 4. ⁠ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, 5. ⁠ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 6. ⁠ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, 7. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ, 8. ΦΙΛΗΜΩΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, 9. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΕΚΚΑΣ.

Δυστυχώς, για κάποιους ειδήμονες που βιάστηκαν να κάνουν λάθος εκτιμήσεις και προβλέψεις για το μέλλον μας, η ημέρα που ο «τελευταίος θα κλείσει την πόρτα» αργεί ακόμη… Παράλληλα γνωστοποιούμε πως λύθηκε η συνεργασία μας με τους ποδοσφαιριστές Μασούρα, Αρίας και Λεσάι, τους οποίους ευχαριστούμε για ότι πρόσφεραν έως σήμερα στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Ανακοινώνουμε πως στο προπονητικό τιμ του κ. Γράφα εντάσσεται ένα δικό μας παιδί ο ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του. Έτσι η σύνθεση του προπονητικού Team διαμορφώθηκε ως εξής:

Προπονητής: ΓΡΑΦΑΣ ΘΩΜΑΣ, Βοηθοί προπονητή: ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΠΑΝ – ΧΟΣΑΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Γυμναστές: ΓΚΟΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, Προπονητής τερματοφυλάκων: ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Γιατρός ομάδος: ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΝΙΚ, Φυσικοθεραπευτής: ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΤΑΣΟΣ, Φροντιστές: ΠΕΤΡΟΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΗΣ και ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected