Κατηγορίες
Αθλήματα

Υπόκλιση : Δέος και ανατριχίλα από τη χορογραφία της Αθλοκίνησης Γιαννιτσών (vids)

Μία από τις καλύτερες χορογραφίες, με πολλαπλά μηνύματα, ήταν αυτή που παρουσίασε το Studio Γυμναστικής Βαρσαμά & Αθλοκίνηση Γιαννιτσών.

Στη διοργάνωση “Hellas Gym for Life Challenge 2024”, που έλαβε χώρα στο “CHRISTMAS THEATER” του Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τα μέλη του συλλόγου χόρεψαν για όλες τις ψυχές εκείνες που χάθηκαν άδικα στα Τέμπη αλλά και για όσους έμειναν πίσω να πονούν για τους ανθρώπους τους.

Βλέποντας κανείς το βίντεο, θα νιώσει δέος και ανατριχίλα (κυρίως) στο άκουσμα των ηχητικών εφέ που χρησιμοποίησαν οι εμπνευστές της χορογραφίας, ενώ πολλαπλά είναι τα μηνύματα και για τις απώλειες συνανθρώπων μας από τις πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους συγχαρούμε για την πρωτοβουλία, πέτυχαν δύο σημαντικούς στόχους : Αφενός να κερδίσουν τη Χρυσή Κατάταξη στη διοργάνωση και αφετέρου να φωνάξουν δυνατά πως δεν ξεχνάμε…

Συγχαρητήρια σε όλους!

δείτε το συγκλονιστικό βίντεο :

@anastasiavarsama6 #varsamas #pella #giannitsa #Gym #hellasgymforlifechallenge #temph #choreography #fier #flood #tragic #greece #fyp #Gym #murder #dance #hiphop #moderndance #ego #sulogossuggenwntemph #justice #traintragedy #crime ♬ original sound – Reddit Story

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected