Κατηγορίες
Super League 2

Στον Μακεδονικό και τη νέα σεζόν Παναγιωτούδης και Λεωνιδόπουλος

Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν στον Μακεδονικό και τη Super League 2 οι Κώστας Παναγιωτούδης και Νάσος Λεωνιδόπουλος.

Ο 29χρονος (03/12/1994) μέσος θα διανύσει την τρίτη του διαδοχική σεζόν στα «πράσινα», ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει χάσει μόλις σε ένα από τα 60 παιχνίδια της ομάδας στις δύο τελευταίες σεζόν.

Ο Λεωνιδόπουλος (03/06/1996, μέσος), που επίσης θα αγωνιστεί τρίτη χρονιά στην Ευκαρπία, είχε φέτος 25 συμμετοχές (12 ως βασικός) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και μία ασίστ.

Οι ανακοινώσεις :

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωστή Παναγιωτούδη!

Ο 29χρονος (03/12/1994) κεντρικός μέσος θα διανύσει έτσι την τρίτη του διαδοχική σεζόν στα «πράσινα», στην καλύτερη ίσως περίοδο της καριέρας του, έχοντας καταφέρει τις δύο προηγούμενες σεζόν να γίνει σημαντικός και ιδιαίτερα πολύτιμος στην Ευκαρπία, αρχικά για την επίτευξη της παραμονής του Μακεδονικού στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και, πέρυσι, για μια ιστορική πορεία προς την κατάληψη της 3ης θέση!

Ο Παναγιωτούδης έχει απουσιάσει μόλις σε ένα από τα 60 παιχνίδια της ομάδας στις δύο τελευταίες σεζόν και, με συνολικά 59 συμμετοχές (5.051 λεπτά), είναι πλέον ο παίκτης του τρέχοντος ρόστερ με τον περισσότερο χρόνο στο χορτάρι όσον αφορά το διάστημα μετά την επιστροφή του Μακεδονικού στη Super League 2!

Ο «υπολογιστής» κατέγραψε πέρυσι 31 αγώνες (28 ως βασικός, 2.513′) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας την τιμή να οριστεί μεταξύ των αρχηγών των «πρασίνων»! Μάλιστα, σκόραρε μια φορά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου, ενώ έδωσε την κρίσιμη ασίστ για το 0-1 στην Καρδίτσα!”

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νάσο Λεωνιδόπουλο!

Ο 28χρονος (03/06/1996) κεντρικός μέσος βαδίζει στην τρίτη διαδοχική σεζόν του με τα πράσινα, αποδεικνύοντας ότι βρήκε στην Ευκαρπία μιαν ακόμη… Ιθάκη, μετά τον Εθνικό Πειραιώς τον οποίο υπηρέτησε για πέντε χρόνια στην αρχή της καριέρας του, πριν την τριετία σε Πλατανιά και Αστέρα Βλαχιώτη.

Το λιοντάρι του Πύργου, που χαρακτηρίζεται για τη μαχητικότητα και το κίνητρο του στο χορτάρι, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ρόστερ του Μακεδονικού, μετά την επιστροφή της ομάδας στα επαγγελματικά σαλόνια. Την περυσινή σεζόν, έχοντας οριστεί ένας εκ των πέντε αρχηγών της ομάδας, ο Λεωνιδόπουλος κατέγραψε 25 συμμετοχές (12 ως βασικός, 1.243′) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας και μία ασίστ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected