Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπουδαίο deal του Πανθρακικού με Σαραντίδη

Ο Πανθρακικός προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη, με ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον Απόστολο Σαραντίδη, τον 26χρονο (22/9/1998) επιθετικό, ο οποίος γεννήθηκε στη Στέρνα Ορεστιάδας κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στα Τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε τρεις σεζόν στο πρωτάθλημα Super League U19 ως παίκτης του Πανθρακικού και έπειτα του Λεβαδειακού και η πρώτη πρόκληση στο ανδρικό ποδόσφαιρο ήρθε τη σεζόν 2017/18, στον Εθνικό Λατσίων (Γ Εθνική Κύπρου). Το 2018 ο Εβρίτης επιθετικός «μετανάστευσε» στη Γερμανία για λογαριασμό της Werdohl, ξεκινώντας μια ιδιαίτερα θερμή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και πετυχαίνοντας συνολικά 20 τέρματα!

Η επιστροφή στην Ελλάδα και τη Γ Εθνική ήρθε για λογαριασμό της Δόξας Θεολόγου από τη Θάσο, που μόλις είχε στεφθεί πρωταθλήτρια στην Α ΕΠΣ Καβάλας. Ο Εβρίτης φορ συνδύασε στρατιωτική θητεία και ποδόσφαιρο στον Άρδα Καστανέων, με την πανδημία του κορονοϊού να κάνει τότε την εμφάνιση της. Η ΑΕ Διδυμοτείχου τον έχρισε βασικό της επιθετικό την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, όπου ο Σαραντίδης πρόλαβε πριν το δεύτερο εθνικό lockdown να σκοράρει 3 φορές σε 5 συμμετοχές.

Πριν επιστρέψουν οι ομάδες της Γ Εθνικής στα γήπεδα, με τα τότε αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Θεσπρωτός «χτύπησε την πόρτα» της ΑΕΔ και πήρε στην Ηγουμενίτσα τον Σαραντίδη. Σε 16 συμμετοχές στον δεύτερο γύρο της τότε Football League, ο 21 ετών τότε επιθετικός πρόλαβε 5 γκολ και 1 ασίστ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με τους «κίτρινους». Την επόμενη σεζόν, ο Σαραντίδης βασικός πια για τον Θεσπρωτό στο πρωτάθλημα της Super League 2, σκόραρε 10 γκολ και έδωσε 1 ασίστ σε 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Η σεζόν 2022/23 τον βρήκε στον Μακεδονικό στο πρωτάθλημα της Super League 2 όπου μέτρησε 21 συμμετοχές ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πιερικό (Γ΄ Εθνική – 15 συμμετοχές και 7 γκολ) και Αιολικό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected