Κατηγορίες
Basket

Δεύτερη μεταγραφή για τους Αετούς Βέροιας

Μετά τον Δημήτρη Αποστολίδη, οι Αετοί Βέροιας προχώρησαν στη δεύτερη προσθήκη τους ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Στους “ασπρόμαυρους” θα αγωνίζεται ο Χάρης Γιανναράς, ο 21 ετών (02/06/2003) Ελληνοκύπριος γκαρντ, ο οποίος έπαιξε αντίπαλος των Αετών Βέροιας φέτος, φορώντας τη φανέλα των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Αποτελεί “γέννημα” του Κεραυνού Στροβόλου στην Κύπρο, ενώ έχει συμμετοχές στις μικρές εθνικές της χώρας του.

Ακολούθησε η ακαδημία HOOP του Γιώργου Μασλαρινού, η οποία τον ενέταξε στο δυναμικό της το καλοκαίρι του 2018, όμως γρήγορα έγινε αντιληπτός από τις μεγαλύτερες ομάδες της πόλης.

Ο Ηρακλής κινήθηκε γρήγορα και τον απέκτησε το 2019, όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε στον Γηραιό.

Με τη λήξη της σεζόν, βρέθηκε μια ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ, που θέλησε να τον…επαναπατρίσει, όμως ο ίδιος επέλεξε την Ελλάδα και ακολούθησε η παρουσία του στους Γαλάζιους της Θεσσαλονίκης.

Το 2022 έγινε μέλος του Ναύαρχου Βότση, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Β Εθνική, ενώ το καλοκαίρι του 2023 εντάχθηκε στο ρόστερ των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, που ως πρωταθλητές της ΕΚΑΣΘ, έπαιξαν στη Γ Εθνική

Ο 21χρονος γκαρντ είναι αδελφός του Γιάννη, διεθνή παίκτη με την Εθνική Κύπρου και πρώην αθλητή του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση των Αετών Βέροιας :

“Στην ομάδα μας ο Χάρης Γιανναράς (1.88,21 ετών). Αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή μας. Έχει αγωνιστεί στο παιδικό και εφηβικό του Ηρακλή, Γαλάζιους, Ναύαρχο Βότση ενώ τελευταία του ομάδα ήταν τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected