Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Η επόμενη μέρα στον ΑΠΣ Ζάκυνθος και οι ανανεώσεις

Ο Ιούλιος θα σηματοδοτήσει αγωνιστικές εξελίξεις που θα αφορούν το ρόστερ αλλά και το προπονητικό team στη Ζάκυνθο.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 15 Σεπτεμβρίου, οι “κυανοκίτρινοι” στοχεύουν στις ανανεώσεις με παίκτες της περσινής χρονιάς αλλά στον προπονητή, για τον οποίο σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Οι πληροφορίες του Ioniansports αναφέρουν ότι 10 με 12 παίκτες από το περσινό ρόστερ έχουν συμφωνήσει ή θα συμφωνήσουν τις επόμενες ημέρες με τη διοίκηση. Ιπποκράτης Δήμας (τερματοφύλακας), Παναγιώτης Καψάσκης (τερματοφύλακας), Βαλάντης Τσουκαλάς (ακραίος αμυντικός), Δημήτρης Τσίγκρηλας (κεντρικός αμυντικός), Κώστας Μούστα (κεντρικός αμυντικός), Στέλιος Σούρμπης (μέσος), Στέλιος Λιβέρης (μέσος), Σπύρος Νικολίτσας (μέσος), Τέλλεν Στύλα (μεσοεπιθετικός) και Ντάνιελ Γουσέτης (χαφ).

Από εκεί και πέρα… υπάρχουν ερωτηματικά σε παίκτες όπως είναι ο Λιονέλ Ρίβας (πιθανόν να του γίνει άλλη οικονομική πρόταση), Θωμάς Μαλαμούλης (αμυντικός), Γιώργος Τζατζανάς (αμυντικός), ενώ ερωτηματικό υπάρχει τόσο για τον Νίκο Σαϊμπερτ (αμυντικός) όσο και τον Νίκο Ντούκα (μέσος).

Ο νεαρός Φυτόπουλος είναι φαντάρος αλλά ανήκει στην ομάδα. Ερωτηματικό μπαίνει και στον έμπειρο ακραίο αμυντικό Αλέξη Νικολακόπουλο με τις πληροφορίες εδώ να είναι συγκεχυμένες. “Σκοτάδι” επικρατεί το τι θα κάνει η διοίκηση με τις περιπτώσεις του Αν. Κακολύρη και Απ. Χατζηστάμου. Ο Σωτήρης Ραγιάς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως και ο Μάριος Αγκαράι. Όλα αυτά τα παραπάνω θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ημέρες από τώρα.

Η βάση οι πινελιές και ο… Τσιμέλι

Στόχος της διοίκησης είναι να διατηρήσει τη βάση της ομάδας με τους προαναφερθέντες παίκτες και μετά να μπουν και οι “πινελιές” που θα αφορούν φυσικά την ενίσχυση με 5-6 πρωτοκλασάτους παίκτες σε αρκετές θέσεις όπως έναν τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, επιτελικό μέσο, ακραίο επιθετικό, κεντρικό χαφ και φυσικά ένα σέντερ φορ.

Στην περίπτωση του φορ, η διοίκηση μέσα από την ανακοίνωση της έχει δηλώσει ότι έχει κάνει πρόταση στον Τσιμέλι και θα περιμένει μερικές ημέρες ακόμα τι θα κάνει ο Παραγουανός επιθετικός. Αν ο Τσιμέλι επιστρέψει στη Ζάκυνθο, τότε η ομάδα θα έχει και πάλι στις τάξεις της ένα σπουδαίο παίκτη. Αν όχι, οι διοικούντες έχουν ετοιμάσει plan b και θα κινηθούν για την απόκτηση σέντερ φορ.

Θέμα προπονητή

Η διοίκηση σε πρώτη φάση θέλει να κλείσει το θέμα των ανανεώσεων γρήγορα και τις επόμενες ημέρες θα κινηθεί για να βρει τον κατάλληλο προπονητή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο έχουν μπει 2-3 ονόματα προπονητών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη κρούση σε κανέναν. Το μόνο που υπάρχει είναι το ενδιαφέρον από πλευράς διοίκησης.

Τα ονόματα Καραμαλίκη και Κωστάκη συνεχίζουν να “παίζουν” αλλά και εδώ ισχύει το ίδιο, ότι δεν έχει γίνει καμιά επίσημη ή ανεπίσημη επαφή τις τελευταίες ημέρες.

Η διοίκηση έχει βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και ζυγίζει τα πράγματα. Σημαντικό ρόλο στην πρόσληψη του προπονητή θα παίξει ο στόχος που θα θέσει το ΔΣ, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε λίγες ημέρες από τώρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected