Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Ντράγκαν Κνέζεβιτς : Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε έναρξη της συνεργασίας του με τον Ντράγκαν Κνέζεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου.

Ο Σέρβος προπονητής έχει πλούσια εμπειρία και παραστάσεις καθώς ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε Λέοτερ, Μπόρατς Τσάτσακ, Ούζιτσε, Τρίκαλα, Λάρισα, Νάουσα, Λεβαδειακό και Ιάλυσο.

Ως προπονητής ο Κνέζεβιτς έχει καθίσει στον πάγκο των ΑΟ Λουκισίων, Νέας Αρτάκης, Αναγέννησης Σχηματαρίου, Τρικάλων, ΠΟ Φήκης, Λήλαντα Βασιλικού και στις γυναικείες ομάδες των Αβαντίδων Χαλκίδας και του Αστέρα Τρίπολης.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κνέζεβιτς ανέφερε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στον μεγαλύτερο αθλητικό Σύλλογο στην Ελλάδα. Η πρόκληση για μένα είναι τεράστια και η προσέγγιση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με έκανε να συμφωνήσω αμέσως. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια δυναμική ως όνομα και φέτος ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα διεκδικήσει τους τίτλους. Η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη για τον Παναθηναϊκός τη μεγάλη κατηγορία και οφείλουμε από φέτος να είναι πάντα ψηλά η ομάδα και να διεκδικεί συνεχώς αυτό που της αναλογεί. Ένα τεράστιο ατού του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected