Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στα γκολπόστ της Νιουκάστλ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (vid)

Η Νιούκαστλ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα τερματοφύλακα Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 30χρονος έχει σημαντική ευρωπαϊκή και διεθνή εμπειρία, κάνοντας 41 εμφανίσεις καριέρας στο UEFA Champions League και καταγράφοντας 42 διεθνείς συμμετοχές.

Γεννημένος στη Στουτγκάρδη, ο Οδυσσέας ξεκίνησε την καριέρα του στη VfL Wangen και ακολούθησε η VfB Stuttgart ενώ εκπροσωπούσε την Εθνική Γερμανίας μέχρι το επίπεδο κάτω των 21 ετών.

Αφού πέρασε δυόμισι χρόνια στον Παναθηναϊκό, εντάχθηκε στην Μπενφίκα.

Ο Οδυσσέας κέρδισε δύο τίτλους Primeira League κατά τη διάρκεια των πέντε ετών του στη Λισαβόνα πριν μετακομίσει στην Αγγλία για να ενταχθεί στη Νότιγχαμ τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο Οδυσσέας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Νιούκαστλ. Είναι τιμή για μένα που είμαι μέρος αυτού του τεράστιου συλλόγου, με εξαιρετικούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσω!”

Ο προπονητής των “ανθρακωρύχων”, Έντι Χάου, δήλωσε: “Ο Οδυσσέας είναι πολύ έμπειρος σε ελίτ σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο και εντάσσεται σε μια ισχυρή ομάδα ανώτερων τερματοφυλάκων”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected