Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και οι επόμενες κινήσεις

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/7) στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, με ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου, που αριθμούν πλέον πάνω από 50, μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Βλάχος έκανε μία σύντομη αγωνιστική αναδρομή των τεσσάρων ετών στα οποία ηγείται της διοίκησης του συλλόγου, με αποκορύφωμα τη φετινή άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική.

Αναφέρθηκε στην οργάνωση της ομάδας, καθώς πριν αναλάβει, η ομάδα ήταν ανενεργή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι : “Ο Απόλλων σήμερα είναι ο πιο πολυπληθείς ζωντανός οργανισμός της πόλης, με τη συμμετοχή 100 και πλέον παιδιών της ευρύτερης περιοχής στις τάξεις του”.

Αναφέρθηκε επίσης στη συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες έχει αναλάβει ο σύλλογος, επισημαίνοντας ότι με τη νέα δημοτική αρχή υπάρχει αγαστή συνεργασία, με πιο σημαντική και ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, τις εργασίες αναβάθμισης των αποδυτηρίων, την εγκατάσταση υπογείου ποτίσματος και τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου.

Σε όλα αυτά, επίκειται και η διαμόρφωση και γηπεδικών εγκαταστάσεων στην περιοχή των Κοιμητηριών, εκ μέρους του Δήμου Πέλλας.

Στη συνέχεια έκανε έναν οικονομικό απολογισμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το 80% του μπάτζετ της ομάδας, το επωμίστηκε η οικογένειά του και ενόψει της νέας σεζόν, ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη από την τοπική κοινωνία της Κρύας Βρύσης, ενόψει μάλιστα μιας δύσκολης και αυξημένης σε απαιτήσεις από οικονομικής πλευράς νέας χρονιάς που έρχεται.

Πέρα από το οικονομικό σκέλος, συζητήθηκε και η αναγκαιότητα της πλαισίωσης του υπάρχοντος ΔΣ και από περισσότερα ενεργά πρόσωπα, ώστε ο σύλλογος να λειτουργεί πιο εύρυθμα και να επιμερίζεται το βάρος της λειτουργίας του σε μεγαλύτερο αριθμό συνεργατών.

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ, κατατέθηκαν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις και τρόποι όσον αναφορά την οικονομική στήριξη του σωματείου, με τον Πρόεδρο να δηλώνει ότι αυτήν την εβδομάδα θα γίνουν κάποιες επαφές με τοπικούς παράγοντες που θα ήθελαν να βοηθήσουν οικονομικά αλλά και με ανθρώπους που θα ήθελαν να πλαισιώσουν το ΔΣ, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη Δευτέρα (8/7) στα γραφεία του συλλόγου.

Θα ακολουθήσουν τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, στα οποία υπάρχει μεν έναν πρώτος σχεδιασμός και μία προεργασία, αλλά θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθεί το διοικητικό σκέλος.

Να σημειώσουμε ότι στη ΓΣ παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κιουπτσίδης Θεόφιλος, Δεληγιαννίδης Κώστας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης κ. Βασιλειάδης Κώστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασιλειάδης Άνθιμος και Σεραΐδης Πέτρος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου (και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας) Παπαδόπουλος Γιώργος, οι αρχηγοί και παλαιότεροι τοπικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Πρόεδρος του Απόλλωνα από την προηγούμενη θητεία της ομάδας στη Γ΄ Εθνική Θεοδωρίδης Γιάννης, παλιοί παράγοντες της ομάδας και φυσικά αρκετοί φίλοι της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected