Κατηγορίες
Διάφορα

Μια συναυλία αγάπης, με έναν ιερό σκοπό!

Σας προσκαλούμε στη συναυλία αγάπης με σκοπό να ενισχύσουμε οικονομικά το νέο ορφανοτροφείο που χτίζει ο επίσκοπος Μαδαγασκάρης Πρόδρομος στην Τολιάρα.

Μια από τις πιο φτωχές περιοχές του πλανήτη όπου δύο στα δέκα παιδιά πεθαίνουν πριν καν συμπληρώσουν το πρώτο έτος της ζωής τους από τον υποσιτισμό και τις ασθένειες.

Μια περιοχή γεμάτη ορφανά αφού οι γονείς πεθαίνουν σε μέση ηλικία 53-55 ετών.

Μια περιοχή χωρίς ρεύμα, νερό με ανύπαρχτους δρόμους όπου ο περισσότερος κόσμος ζει μέσα παράγκες.

Την περιοχή αυτή θα επισκεφθεί αποστολή παιδιάτρων από την Ένωση Ελεύθερων Επαγγελματιών Παιδιάτρων Β. Ελλάδος και όχι μόνο στις 7-20 Αυγούστου όπου με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε και δύο παιδίατροι από τη Βέροια.

Επίσης, έχει σταλεί μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια με container, από βρεφικά γάλατα, βιταμίνες, φάρμακα, σχολικά είδη και ρούχα, μέχρι ιατρικά μηχανήματα και τρόφιμα, από χορηγίες εταιρειών, φαρμακευτικών συλλόγων και πολιτών.

Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο “Μονόγραμμα” και το μουσικό σχήμα “Μπούσουλας” για την οργάνωση της συναυλίας και την τόσο πολύτιμη προσφορά τους.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες της Βέροιας που από την πρώτη στιγμή “αγκάλιασαν” τη δράση αυτή, τους χορηγούς της συναυλίας, τη Μητρόπολη Βέροιας, τον Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση του γηπέδου και τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας για τη στήριξη.

Γενική είσοδος :5€

Θα είμαστε όλοι εκεί! Κανένα παιδί ΜΟΝΟ, κανένα παιδί στον ΔΡΟΜΟ!

Κανένα παιδί θύμα εμπορίας οργάνων και trafficking…

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected