Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εντυπωσιακό deal με Γιάκο για την Ελλάς Σύρου

Σημαντική η πρώτη μεταγραφική κίνηση για την Ελλάς Σύρου!

Οι νησιώτες ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας τους με τον Ευριπίδη Γιάκο, που έχει στο παλμαρέ του παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Γεννημένος στα Ιωάννινα στις 9 Απριλίου 1991 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πανηγύρισε αρχικά την άνοδο στη Super League.

Έπειτα από δύο χρόνια ως δανεικός στη Δόξα Κρανούλας (Football League 2), επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα καταγράφοντας το 2012 τις πρώτες του συμμετοχές στη Super League. Το πρώτο μισό του 2019 ανήκε στο δυναμικό της ΑΕΛ, ενώ στις αρχές του 2020 μεταπήδησε στα Χανιά. Ακολούθησαν η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αχυρώνας-Ονήσιλος Κύπρου και η Κοζάνη.

Συνολικά μετράει 314 συμμετοχές (οι 159 στη Super League, οι 84 στη Super League 2, 35 στο Κύπελλο Ελλάδας, 15 συμμετοχές στη Β κατηγορία, 12 συμμετοχές στη Super League 2 – Πλέι άουτ 4 στην Ευρώπη (Προκριματικά Europa League), 2 στη Football League), καθώς και στο Πρωτάθλημα της Κύπρου και συνολικά 28 γκολ και 17.331 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες.

Οι δηλώσεις του :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο δυναμικό ενός ιστορικού σωματείου, που είναι η Ελλάς Σύρου, μιας ομάδας που εκπέμπει υγεία και έχει στόχους. Έρχομαι με πολλή όρεξη για δουλειά ώστε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην κατηγορία.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή, εύχομαι να φανώ αντάξιος και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Από την πρώτη στιγμή στη Σύρο με υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης και δη ο πρόεδρος της ομάδας, πολύ ζεστά κάνοντας με, να νοιώσω πολύ οικεία.’’

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected