Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Τρεις ακόμα μεταγραφές ο ΠΑΣ Κόρινθος, έπονται Μπαρμπαρούσης και Μίσκου

Σε ακόμη τρεις μεταγραφές προχώρησε ο ΠΑΣ Κόρινθος, επιλογές του προπονητή Πάρη Ανδράλα και του ΔΣ.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο αμυντικός μέσος Ιάσων Γλυνός (23 ετών) με θητεία σε Ολυμπιακό Βόλου, Καραϊσκάκη Άρτας στη Super League 2 και στον ΑΟ Υπάτου, ο ακραίος μπακ Γιώργος Μαγκάκης (25 ετών) με θητεία σε Διαγόρα Ρόδου και Αιγάλεω αλλά και ο 20χρονος Άνθιμος Καψής, εγγονός του Άνθιμου Καψή και γιος του Μιχάλη Καψή ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και του ακραίου μπακ.

Αύριο αναμένονται στην Κόρινθο για να υπογράψουν τη συνεργασία τους με τον ΠΑΣ ο σέντερ φορ Γιώργος Μπαρμπαρούσης (φωτ) από τη Ρόδο και ο 26χρονος επιτελικός μέσος Μάρκος Μίσκου με θητεία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πέρσι αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Αιγάλεω στη Super League 2.

Ήδη το ρόστερ του ΠΑΣ Κόρινθος αριθμεί 20 παίκτες και αναμένεται να συμπληρωθεί ο αριθμός των 25 παικτών που επιθυμεί ο Πάρης Ανδράλας μέχρι τις 29/7 που θα αρχίσει και η προετοιμασία.

Βασικά στελέχη του ρόστερ παραμένουν, οι γηγενείς ποδοσφαιριστές Διάσσινος, Τριαντάφυλλος, Μερκούρης, Νικολάου, Παπανικολάου, Κουτσούμπελας, Κουϊμέλης, Τσέλιος και Ευθυμίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση : “Η μεγάλη επιτυχία των μέχρι τώρα μεταγραφών είναι ότι έχουν αποκτηθεί οι Χατζής, Καψής, Αλμπάνης και ο προερχόμενος από τον Παναθηναϊκό και μέλος της εθνικής παίδων Τσέλιος οι οποίοι αγωνίζονται ως “μικροί” αφού οι νέοι κανονισμοί απαιτούν να αγωνίζονται στην 11αδα δύο παίκτες που έχουν γεννηθεί μετά το 2003″.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected