Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η Πιερία τίμησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο : Οι βραβεύσεις και η παρουσία των Γιώργου Ντάμτσιου και Αργύρη Τσιγγενόπουλου (photos+vid)

Οι κορυφαίοι του Πιερικού ποδοσφαίρου παρέλασαν το βράδυ της Τρίτης (2/7) σε γνωστό beach bar στην παραλία της Κατερίνης.

Οι κορυφαίοι της περιόδου 2023-2024, αθλητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παράγοντες κ.ά. καταχειροκροτήθηκαν από τις τοπικές Αρχές, από εκπροσώπους φορέων, από ποδοσφαιρικές ομάδες, από παράγοντες, από αθλητικογράφους και δημοσιογράφους της Πιερίας, από δημότες, ακόμη και από κάποιους επισκέπτες που είχαν έρθει στον πανέμορφο χώρο της παραλίας της Κατερίνης για να παρακολουθήσουν αυτή τη μεγάλη γιορτή με τις βραβεύσεις των κορυφαίων του ποδοσφαίρου.

Διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης – γιορτής ήταν το AthlitikoPierias, το KateriniSport και το Oλύμπιο Βήμα. Τη διοργάνωση, τον συντονισμό της εκδήλωσης καθώς και τη σειρά των απονομών είχαν προγραμματίσει ο Νίκος Κολίτσης, ο Σπύρος Σκούφας και ο Δημήτρης Δερμίσης.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος αλλά και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριος Τόκας.

Βραβεύτηκαν προπονητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με κορυφαία αυτή του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που προβιβάστηκε στη Super League 2 αλλά και την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής της ΕΠΟ για τη Μικτή Πιερίας.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και ο Γιώργος Ντάμτσιος, νυν προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, ο οποίος αναδείχτηκε ο κορυφαίος προπονητής της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ Πιερίας, οδηγώντας τον Αιγινιακό στην κατάκτηση του τίτλου. Ο ίδιος μάλιστα φύλαξε μια ατάκα για τη σύντομη δήλωση του, λέγοντας πως μεγαλύτερη επιτυχία είναι να παραμείνεις προπονητής στον Αιγινιακό για τέσσερα χρόνια!

Στην εκδήλωση προσκλήθηκε και ο δικός μας, Αργύρης Τσιγγενόπουλος ο οποίος βράβευσε την καλύτερη 11άδα από τις ομάδες της Πιερίας που αγωνίστηκαν στη Γ Εθνική. Στο σύντομο χαιρετισμό του στους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε θερμά τον συνεργάτη μας, Δημήτρη Δερμίση για την άψογη συνεργασία, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει η προεργασία για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας από το sportsup.gr, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα, ακόμα και από τις Ενώσεις, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες!

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

*με στοιχεία από τον Οδηγό Πιερίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected