Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέα μεταγραφή από το πάνω…ράφι για τη Μαρκό!

Μετά τον Μανώλη Καλλέργη (Κοζάνη) και Θανάση Στρατή (Πανιώνιος), η Μαρκό προχώρησε σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφή.

Οι “πράσινοι” απέκτησαν τον Δημήτρη Ανάκογλου, τον 33χρονο (06/09/1991) μέσο με καταγωγή από τις Σέρρες, ο οποίος αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον Πανσερραϊκό.

Έχει 244 επαγγελματικές συμμετοχές και 16 τέρματα με Παναχαϊκή, Λαμία, Άρη, ΑΕΚ και Βέροια.

Η ανακοίνωση :

“Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών η ομάδα μας κέρδισε στην… κούρσα τους υπόλοιπους διεκδικητές και κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου μας έναν ποδοσφαιριστή του οποίου οι παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες είναι τεράστιες.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα γεννήθηκε στις 6/9/1991 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Γνωστός στο ελληνικό κοινό έγινε από τον Πανσερραϊκό όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα για να ακολουθήσει μια μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ όπου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ένωσης στην πορεία που έκανε από τη Γ’ Εθνική μέχρι την άνοδο της στην Superleague 1. Μάλιστα υπήρξε και αρχηγός των κιτρινόμαυρων δείχνοντας ότι διαθέτει τεράστια ποδοσφαιρική αξία εντός και εκτός γηπέδων.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Άρη, Λαμία και Παναχαϊκή.

Σε επίπεδο Superleague 1 μετράει 39 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ στη Superleague 2 έχει αγωνιστεί σε 171 ματς έχοντας πετύχει και 11 γκολ. Οι 210 επαγγελματικές συμμετοχές αποδεικνύουν πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί μονάχα σε υψηλό επίπεδο γεγονός που δείχνει ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο τη φετινή χρονιά στην προσπάθεια που θα κάνει η Μαρκό στη Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Ανάκογλου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected