Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο προπονητής της Ανθούπολης στη Γ Εθνική και οι πρώτες ανανεώσεις

Ξεκίνησε για τα καλά ο σχεδιασμός της Ανθούπολης, που θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν να ανακοινώσει το νέο προπονητή που θα «τρέξει» την ομάδα στο νέο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Πρίφτης, ήρθε σε συμφωνία με τον Λαρισαίο προπονητή, Γιάννη Τσακμακίδη που προέρχεται από το πρωτάθλημα της SL2.

Ο 50χρονος τεχνικός ήταν βοηθός τόσο του Περικλή Αμανατίδη όσο και του Σούλη Παπαδόπουλου στον Ηρακλή, ενώ έχει εργαστεί σε Καλαμάτα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας, Ηρακλή Τσαριτσάνης, ΑΕΛ U19, Ηρακλή Λάρισας, Αστραπή Νέας Πολιτείας και Μαχητή Τερψιθέας.

Οι πρώτες ανανεώσεις

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Αναγνώστης θα είναι και τη νέα χρονιά, με σκοπό να βοηθήσει και να προσφέρει πολλά γκολ. Εξάλλου φέτος έκανε μία εξαιρετική σεζόν.

Επίσης, ο έμπειρος Κώστας Σκούπρας που ήρθε στα μέσα της περασμένης σεζόν έχοντας τεράστια εμπειρία θα είναι και τη νέα χρονιά.

Στην Ανθούπολη παρέμεινε ο κεντρικός αμυντικός Βασίλης Λάιος που αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» της περασμένης σεζόν, όπως επίσης και ο Φίλιππος Καραμπούζης που είχε μία γεμάτη χρονιά.

Τέλος, στο σύλλογο θα είναι και στη Γ’ Εθνική ο τερματοφύλακας Στέλιος Ντιντής που ήταν βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της Ανθούπολης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected