Κατηγορίες
Super League 1

“Πρόβα” χωρίς νικητή αλλά και γκολ για Παναθηναϊκό και Πάφο (vids)

Με…σφιγμένα τα πόδια και με αρκετούς πειραματισμούς, ο Κυπελλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός και η πρωταθλήτρια Κύπρου, Πάφος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Η αλήθεια είναι ότι οι πραγματικά καλές στιγμές στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες με τις δύο ομάδες να δείχνουν κάπως κουρασμένες από ένα σημείο και έπειτα με την Πάφο ωστόσο να έχει καλύτερο ρυθμό και εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο παρέταξε το τριφύλλι σε σχηματισμό 4-2-3-1 με μία αναγκαστική αλλαγή της τελευταίας στιγμής όσον αφορά τα πρόσωπα, με τον Λημνιό να αντικαθιστά τον Μπακασέτα στην ενδεκάδα καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα.

Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική ευκαιρία που ήταν αξιοσημείωτη ήταν μια μεγάλη ευκαιρία στο 33ο λεπτό. Ο Μαντσίνι μπήκε μέσα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Γερεμέγεφ, αλλά το σουτ του τελευταίου βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε αλλαγές για τον Παναθηναϊκό στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τους  Νίκα, Κάτρη, Κυριόπουλο, Τσοκάι, Νταμπίζα να περνούν στη θέση των Τζούρισιτς, Σένκεφελντ, Αράο, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ και Βιλένα.

Και η μοναδική αξιοσημείωτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 81ο λεπτό με τον Μπρέγκου, ο οποίος πάσαρε στον Τσόκαι, με το σουτ του τελευταίου να διώχνει με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Πάφου.

Πάφος (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Μελούσο (69’ Πηλέας), Τζόσεφ, Γκόλνταρ, Μπρούνο, Ναμέ (69’ Ελία), Ντράγκομιρ (83’ Κολότας), Τάνκοβιτς (69’ Βαλακάρι), Πελάζιο, Κορέια (69’ Ντε Μπρίτο), Ζάιρο

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο) : Λοντίγκιν (46′ Ντραγκόβσκι), Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (69′ Κατρής), Γεντβάι (24′ Ζέκα), Κώτσιρας (46′ Πέρεθ), Βιλένα (69′ Κυριόπουλος), Αράο (69′ Τσοκάι), Μαντσίνι (69′ Νίκας), Λημνιός (46 Φίκαϊ), Τζούρισιτς (69′ Μπρέγκου), Γερεμέγεφ (69′ Νταμπίζας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected