Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Athens Kallithea FC o Roberts Uldriķis

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε την Τετάρτη (3/7) την απόκτηση του Λετονού διεθνούς στράικερ Ρόμπερτς Ουλντρίκις.

Ο 26χρονος επιθετικός, ύψους 1.98, είναι βασικός στην Εθνική ανδρών Λετονίας και έχει παραστάσεις από την ελβετική Super League και την ολλανδική Eredivisie τις τελευταίες έξι σεζόν.

Γεννημένος στη Ρίγα, ο Ουλντρίκις ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την FK Metta προτού μεταπηδήσει στην αντίπαλη RFS, μετρώντας 20 τέρματα με εννέα ασίστ σε 72 συνολικά αγώνες κατά τη διάρκεια τεσσάρων σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Λετονίας.

Αναδεικνυόμενος σε ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας του, ο Ουλντρίκις εξασφάλισε μια μεταγραφή στο εξωτερικό τον Ιούλιο 2018, φτάνοντας στην ελβετική Super League με τη Σιόν. Τις επόμενες τρεις σεζόν, ο Ουλντρίκις κατέγραψε 16 τέρματα με επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας την ομάδα να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη κατηγορία.

Τον Αύγουστο 2021, ήγε στην ολλανδική Eredivisie με την Καμπούρ, μετρώντας επτά γκολ σε 21 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος στην πρώτη του σεζόν. Μετά τον υποβιβασμό της Καμπούρ την επόμενη σεζόν, ο Ουλντρίκις κατέγραψε 12 τέρματα με οκτώ ασίστ σε 32 αγώνες πρωταθλήματος, συν τρία τέρματα με δύο ασίστ σε πέντε αγώνες κυπέλλου τη σεζόν 2023/24.

Ως διεθνής, μετράει 49 συμμετοχές με την Εθνική Λετονίας, έχοντας καταγράψει επτά γκολ με τέσσερις ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected