Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2 - Μεταγραφές

Το μεγάλο βήμα για τον Άλμπερτ Σιμόνι!

Σπουδαία μέρα για τον Άλμπερτ Σιμόνι.

Ο 27χρονος επιθετικός πραγματοποίησε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, κατά τον δεύτερο χρόνο της παρουσίας του στον Μακεδονικό, πετυχαίνοντας 15 τέρματα και δίνοντας 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές.

Η ομάδα του ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σιμόνι, ο οποίος θα ανακοινωθεί (ίσως και εντός της ημέρας) από τη Λαμία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Μακεδονικού : “Ο πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου επιβραβεύεται για την επιμονή στους στόχους και τα όνειρα του, ο Σιμόνι έδρασε καταλυτικά ώστε να βοηθήσει τον Μακεδονικό να τερματίσει στην 3η θέση!

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, με την παρούσα ανακοίνωση μπορούμε επίσης να γνωστοποιήσουμε τη μετακίνηση του Άλμπερτ Σιμόνι, για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε ομάδα της Super League!

Ένα παιδί που ήρθε το 2022 στον νεοφώτιστο Μακεδονικό, με τον δικό του προσωπικό αγώνα, δικαίως βρίσκει πια την ευκαιρία του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Άλμπερτ για την προσφορά του την τελευταία διετία στην «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να πραγματοποιήσει με υγεία τα όνειρα του!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected