Κατηγορίες
Basket

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για τον Μίλωνα να παίξει Basket League!

Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση της συμμετοχής ή μη του Μίλωνα στην Basket League, με τους Νεοσμυρνιώτες να καλούνται τις επόμενες μέρες, να αποφασίζουν τις επόμενες ημέρες οριστικά για την τύχη του σωματείου.

Ο βασικός χρηματοδότης του Μίλωνα, Δημήτρης Αγγελόπουλος κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της νομιμότητας της Γενικής Συνέλευσης της 17ης Ιουνίου που απέρριψε την επιλογή για τη σύσταση ΚΑΕ και πλέον οι επιλογές της ομάδας της Νέας Σμύρνης για την επόμενη σεζόν είναι τοπικό ή Basket League!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Gazzetta ο βασικός χρηματοδότης του Μίλωνα, Δημήτρης Αγγελόπουλος, κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της νομιμότητας της Γενικής Συνέλευσης της 17ης Ιουνίου που απέρριψε την επιλογή για τη σύσταση ΚΑΕ. Έτσι προέκυψε προσωρινή διαταγή σύμφωνα με την οποία η αρχική και η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη κρίθηκε παράνομη.

Πλέον, οι ”μελανοπράσινοι” καλούνται να καθίσουν ξανά στο τραπέζι με τη διοίκηση του ερασιτέχνη, ώστε να παρθεί η οριστική απόφαση για την τύχη του σωματείου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected