Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Κραυγή αγωνίας από παίκτες και προπονητή για το μέλλον του Παναρκαδικού

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες του Παναρκαδικού στέλνουν το δικό τους μήνυμα και εκφράζουν δημόσια την αγωνία τους για όσα έχουν συμβεί ως τώρα στο ιστορικό Σωματείο της Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Με μεγάλη απογοήτευση και ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα μας. Σε μια απόλυτα πετυχημένη χρόνια με μόλις δυο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, με κατακτήσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου και με αήττητη παρουσία στα μπαράζ ανόδου με μόλις μια ισοπαλία και 5 νίκες (!) , ο επίλογος δυστυχώς δεν ήταν αυτός που περιμέναμε σαν ηθική ικανοποίηση των κόπων μας και του ιδρώτα μας όλη τη χρόνια.

Δυστυχώς, από τις 26/5 μετά την τελευταία νίκη της ομάδας μας ενάντια στον Ξενοφών Κρεστένων αντί να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί παίκτες, προπονητής, γενικός αρχηγός, διοίκηση, χορηγοί για την αξέχαστη αυτή χρόνια που επανέφερε την ομάδα που αγαπάμε στην κατηγορία που της αξίζει, γινόμαστε αποδέκτες συζητήσεων περί ανέμων και υδάτων, παραφιλολογίας χωρίς να έχουμε κάποια ουσιαστική ενημέρωση για το μέλλον της ομάδας συλλογικά και επιπλέον το ατομικό μας μέλλον.

Ακούμε για πρωτοδικεία, ακούμε για ομάδα χωρίς διοίκηση, ακούμε για χορηγούς και σχήματα που θα αναλάβουν την ομάδα αλλά δυστυχώς μόνο εκεί. Οι μέρες περνούν, η ανησυχία μεγαλώνει και ζητάμε υπεύθυνα από ανθρώπους που αποκαλούνται ως οι επόμενοι στυλοβάτες του Παναρκαδικού να μας ενημερώσουν όπως θεωρούμε ότι θα έπρεπε να έχει ήδη συμβεί.

Σε μια χρόνια που απόλυτοι πρωταγωνιστές είμαστε εμείς καθώς καταφέραμε τόσα πολλά εντός αγωνιστικού χώρου δε θα έπρεπε η ομάδα να περιέρχεται σε καταστάσεις μιζέριας και τοξικών νοοτροπιών που μόνο βλαβερές είναι για τη λειτουργία του Σωματείου.

Σε μια χρόνια που θα έπρεπε να αποτελεί την αρχή μιας νέας και πιο αισιόδοξης σελίδας στην ιστορία του Παναρκαδικού με κόσμο ξανά στο γήπεδο, με ρόστερ και τεχνικό επιτελείο από την Τρίπολη ποτέ δε φανταζόμασταν ότι οι εξελίξεις θα είναι κόντρα σε όλα αυτά που αναφέρουμε.

Κλείνοντας θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ξανά ότι δεν ασκούμε κριτική σε ΚΑΝΕΝΑΝ, απλώς δε μπορούμε να μένουμε άλλο αμέτοχοι σε όλο αυτό.

Καταφέραμε με την αγωνιστική μας παρουσία να φέρουμε στο γήπεδο διαφορετικές γενιές φιλάθλων του Παναρκαδικού και τους δώσαμε χαρά.

Εκφράζουμε λοιπόν την αγωνία μας για το μέλλον της ομάδας που πονέσαμε, πανηγυρίσαμε, τσακωθήκαμε, τραυματιστήκαμε και στο τέλος βγήκαμε πρωταθλητές και ζητάμε μια υπεύθυνη στάση ώστε να γνωρίζουμε όλοι ποιο θα είναι το μέλλον μας εντός η εκτός ομάδας.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, είναι σχέσεις που μένουν και ενώνουν ανθρώπους και η χρόνια που πέρασε όσο και να προσπαθούν να απαξιώσουν κάποιοι για μας θα είναι πάντα κάτι μοναδικό και το οποίο θα λησμονούμε και θα διηγούμαστε μετά από χρόνια.

Ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας του φετινού Παναρκαδικού.”

*arcadiaportal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P