Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Σπουδαίες κινήσεις με Συριόπουλο και Γκέτσι το Χαϊδάρι

Ηχηρές οι πρώτες μεταγραφές για το Χαϊδάρι.

Οι “κυανέρυθροι” απέκτησαν τον Στάθη Συριόπουλο, τον 31χρονο (12/12/1992) αμυντικό με 102 επαγγελματικές συμμετοχές, που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Φωστήρα.

Παλαιότερα έπαιξε σε Πανελευσινιακό, Ηλιούπολη, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Καλλιθέα, Ηλυσιακό και Αττικό.

Την ίδια ώρα, παίκτης του ΑΟΧ είναι και ο Αλέξανδρος (Αουρέλ) Γκέτσι, που έπαιζε μέχρι πρότινος στην ΑΕΡ Αφάντου και παλαιότερα σε Πανιώνιο, Αλμυρό, Τηλυκράτη, Ναυπακτιακό, Εθνικό και Καλλιθέα.

Αναλυτικά :

“Ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Χαϊδαρίου, ανακοινώνουν τη μεταγραφή του αμυντικού Συριόπουλου Στάθη. Ο Στάθης έχει αγωνιστεί σε Αττικό, Καλλιθέα, Τρίκαλα, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Πανελευσινιακό και Φωστήρα με πάνω από 200 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και να θωρακίσει την άμυνα.”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

“Ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Χαϊδαρίου, ανακοινώνουν τη μεταγραφή του πλαγίου επιθετικού, Γκέτσι Αλέξανδρου. Ο 27χρονος Αλεξ, έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Εθνικό, Τηλυκράτη, Αλμυρό, ΑΕΡΑ Αφάντου και Πανιώνιο με περισσότερες από 100 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική. Καλή σεζόν Αλεξ, με πολλά γκολ και ασίστ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected