Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ενισχύεται ακόμα περισσότερο το Χαϊδάρι

Μετά τους Αλέξανδρο Γκέτσι και Στάθη Συριόπουλο, το Χαϊδάρι προχώρησε σε δύο ακόμα προσθήκες.

Οι “κυανέρυθροι” απέκτησαν τον Δημήτρη Νταλακούρα, τον 25χρονο μέσο που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Εθνικό (πριν σε Πανιώνιο, Καραϊσκάκη Άρτας και Παναιτωλικό U19) αλλά και τον Μιχάλη Σταγάκη, τον 28χρονο αμυντικό, που τα τρία τελευταία χρόνια έπαιξε στο Ύπατο και πριν σε Ασπρόπυργο και Πανελευσινιακό.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαϊδαρίου, ανακοινώνουν τη μεταγραφή του 25χρονου μέσου, Δημήτρη Νταλακούρα. Ο Δημήτρης έγινε επαγγελματίας στον Παναιτωλικό και διεθνής με τις εθνικές Κ17 – Κ19. Έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Καραϊσκάκη, Πανιώνιο και Εθνικό. Του ευχόμαστε να είναι γερός και να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες με την απόδοσή του.”

“Ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαϊδαρίου, ανακοινώνουν την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού Μιχάλη Σταγάκη. Ο Μιχάλης την τελευταία τριετία κατέγραψε 73 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του ΑΟ Υπάτου, είχε 6 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και έχει αγωνιστεί σε Ασπρόπυργο και Πανελευσινιακό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P