Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έσπασαν καρδιές : Αργεντινή – Εκουαδόρ 1-1 (4-2 πεν.) | HIGHLIGHTS

Η Αργεντινή πήρε το “θρίλερ” κόντρα στο Εκουαδόρ, στα προημιτελικά του Copa America. Η “αλμπισελέστε” δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) στις καθυστερήσεις, αλλά πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Στο δοκάρι η εκτέλεση του Λιονέλ Μέσι.

Έστω και με άγχος, η Αργεντινή κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Copa America, για πέμπτη διαδοχική φορά. Το Εκουαδόρ ισοφάρισε την “αλμπισελέστε” στις καθυστερήσεις (1-1), το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί η κάτοχοι του τροπαίου κατάφεραν να επικρατήσουν με 4-2 και να περάσουν στα ημιτελικά.

Ο Λισάντρο Μαρτίνες ήταν αυτός που στο 35′ άνοιξε το σκορ στο “NRG Stadium” του Χιούστον. Οι ποδοσφαιριστές του Φέλιξ Σάντσες δεν το έβαλαν κάτω, είδαν στο 62′ τον Βαλένσια να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι -στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας- αλλά το 1-1 ήρθε στο με κεφαλιά του Κέβιν Ροντρίγκες και τη βοήθεια του VAR.

Με “ήρωα” τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος είχε δύο επεμβάσεις στη διαδικασία των πέναλτι, η Αργεντινή κατάφερε να αποκλείσει τον Εκουαδόρ (4-2). Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρώτη εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Για καλή του τύχη, ο πορτιέρε της Άστον Βίλα “καθάρισε” στη συνέχεια για την Αργεντινή.

Άλβαρες, ΜακΆλιστερ, Μοντιέλ και Οταμέντι έκαναν το… καθήκον τους και έτσι η Αργεντινή κατάφερε να προκριθεί. Στους “4” του Copa America θα αντιμετωπίσει τη Βενεζουέλα ή τον Καναδά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected