Κατηγορίες
EURO2024 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Και στο τέλος ΔΕΝ κερδίζουν οι Γερμανοί, πρόκριση στο 120′ για την Ισπανία! (vids)

Τρομερό φινάλε στο MHP Arena της Στουτγκάρδης! Το ματς όδευε στη διαδικασία των πέναλτι, όμως ο Μερίνο έπιασε μια εκπληκτική κεφαλιά στο 120′ και έστειλε την Ισπανία στα ημιτελικά!

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, αντάξιο της δυναμικής των δύο ομάδων, η Γερμανία ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, και η Ισπανία την…πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα στην παράταση.

Η αναμέτρηση είχε τρελό ρυθμό αλλά και πολλή τακτική από τους δύο προπονητές, με την Ισπανία να έχει την κατοχή μέχρι το τέρμα του εκπληκτικού σήμερα Ντάνι Όλμο στο 51ο λεπτό, όταν η Γερμανία ανέβηκε και άρχισε να πιέζει.

Ο Βιρτς έφερε το ματς στα ίσια στο 89′ και οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση, εκεί που η Ισπανία είχε την μπάλα στα πόδια της και “χτύπησε” στο 120′ με την κεφαλιά του Μερίνο.

Συνθέσεις

Ισπανία (Λουίς ντε λα Φουέντε) : Σιμόν, Κουκουρέγια, Καρβαχάλ, Λαπόρτ, Λε Νορμάντ (46′ Νάτσο), Φαμπιάν Ρουίθ (102′ λ.τ. Χοσέλου), Πέδρι (8′ λ.τ. Όλμο), Ρόδρι, Γουίλιαμς (79′ Οϊαρθάμπαλ), Γιαμάλ (63′ Φεράν Τόρες), Μοράτα (79′ Μερίνο)

Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν) : Νόιερ, Ράουμ (57′ Μίτελσταντ), Κίμιχ, Τα (80′ Μίλερ), Ρούντιγκερ, Κρόος, Τσαν (46′ Άντριχ), Μουσιάλα, Σανέ (46′ Βιρτς), Γκούντογκαν (57′ Φίλκρουγκ), Χάβερτς (91′ Άντον)

Το πανόραμα της προημιτελικής φάσης

Παρασκευή 5/7

Ισπανία – Γερμανία  2-1 παρ.
Πορτογαλία – Γαλλία (22.00)

Σάββατο 6/7

Αγγλία – Ελβετία (19.00)
Ολλανδία – Τουρκία (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected