Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τον Ελ Αραμπί

Συνέχεια στις «δυνατές» μεταγραφικές προθήκες για το ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέρει το balla.com.cy, μετά τον Μαξ Μάγιερ, οι πρωταθλητές Κύπρου συμφώνησαν σε όλα με τον Γιούσεφ Ελ Αραμπί και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση για την απόκτηση του Μαροκινού στράικερ.

Ο Μαξ Μάγιερ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάσα…ξυράφι, έχει άψογη τεχνική κατάρτιση και μπορεί με μία του κίνηση να σου αλλάξει ολόκληρο το ματς. Μπορεί να «σπάσει» την αντίπαλη άμυνα με μία κάθετη κι είναι αλήθεια το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ένα παίκτη με αυτό το στοιχείο.

Η ποιότητά του και οι υψηλές του παραστάσεις «μιλάνε» από μόνες τους και τον καθιστούν από τώρα ένα παίκτη βαρόμετρο για το ΑΠΟΕΛ. Θα είναι ο…ιθύνων νους των πρωταθλητών, όλο το παιχνίδι θα περνάει από τα πόδια του, ενώ η διορατικότητά του, η οξυδέρκειά του και το…πόδι αλφάδι που διαθέτει είναι μερικά από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Όσον αφορά για τον Ελ Αραμπί, οι γαλαζοκίτρινοι, βρίσκουν στον Μαροκινό έναν δεινό σκόρερ που μπορεί να στείλει με άνεση την μπάλα στα δίκτυα όποτε και όπως θέλει, κάτι που έλειψε εδώ και αρκετό καιρό στους πρωταθλητές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected