Super League 1

Τρίτωσε το…κακό για τις ελληνικές ομάδες στα φιλικά, έχασε και ο Παναθηναϊκός (vids+HIGHLIGHTS)

Μετά την ΑΕΚ, που ηττήθηκε 4-1 από την Κλαμπ Μπριζ και τον ΠΑΟΚ, που έχασε από τη Χιμπέρνιαν (0-1), ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού να γνωρίσει την ήττα στα φιλικά προετοιμασίας.

Η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε ανέτοιμη και με έλλειψη επιθετικής διάθεσης στο φιλικό με την Μπραουνσβάιγκ, από την οποία έχασε με σκορ 1-0.

Στο τελευταίο παιχνίδι των «πρασίνων» επί αυστριακού εδάφους, η εικόνα δεν ήταν αυτό που θα επιθυμούσε ο Ντιέγκο Αλόνσο και πλέον οφείλει να βρει τις λύσεις στα προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε θυμίζοντας πάρα πολύ εκείνο με την Πάφο. Οι δύο ομάδες φάνηκαν αρκετά φοβικές και με λίγη όρεξη να δημιουργήσουν κάποια φάση που θα μπορούσε να τρομάξει τους δύο γκολκίπερ.

Στο 33ο λεπτό η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, είδε τον Δημήτρη Λημνιό να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού και τον Αϊτόρ να παίρνει τη θέση του.

Στο 41’ ο Παναθηναϊκός, μέσω δύο συνεχόμενων στημένων φάσεων απείλησε… θεωρητικά την Μπράουνσβάιγκ, η οποία πήγε να σημειώσει αυτογκόλ και στις δύο φάσεις.

Η νωθρή αυτή εικόνα του παιχνιδιού, ωστόσο, συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με σκορ 0-0. Λίγα θα είναι αυτά που θα έχουν να κρατήσουν τα προπονητικά teams από αυτό το πρώτο μέρος.

Οι ομάδες μπήκαν με παρόμοια διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, οι Γερμανοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 62’ χάρη σε όμορφο γκολ του Κράουσε, ο οποίος μόλις είχε μπει ως αλλαγή και με ένα εξαιρετικό σουτ εξουδετέρωσε τον Λοντίγκιν.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, πετυχαίνοντας μάλιστα να ισοφαρίσουν, αλλά το γκολ του Γερεμέγεφ ακυρώθηκε λόγω φάουλ του Αϊτόρ.

Μετά από το γκολ της Μπράουνσβάιγκ, το «τριφύλλι» βελτίωσε την επιθετική εικόνα του και δημιούργησε καλές ευκαιρίες. Δυστυχώς για την ομάδα του Ουρουγουανού τεχνικού, δεν κράτησε πολύ με τον Παναθηναϊκό να κλείνει το τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς να καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά τους Γερμανούς.

Πλέον ο νέος τεχνικός, καλείται να βρει τις λύσεις στα προβλήματα των «πρασίνων» με τα προκριματικά του Europa League να πλησιάζουν.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού (Ντιέγκο Αλόνσο) : Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Κώτσιρας, Ζέκα, Βιλένα, Λημνιός, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Λοντίγκιν, Φικάι, Νίκας, Νταμπίζας, Μπρέγκου, Κάτρης, Τσοκάϊ, Κυριόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P