Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Πήρε….φόρα η Ανθούπολη και ενισχύεται σημαντικά

Μετά τους Νίκο Μπαρούτα και Βασίλη Κατσαμάγκα, η Ανθούπολη απέκτησε τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

Οι πρωταθλητές Λάρισας απέκτησαν τους Δημήτρη Χασομέρη, Βαγγέλη Νούσιο και Χάρη Φουρκιώτη, ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην συντοπίτισσα, ΑΕ Κιλελέρ.

Ο Δημήτρης Χασομέρης γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1989 στην Κομοτηνή, έχει ύψος 1,83 και παίζει στην επίθεση. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και έχει δεκάδες συμμετοχές σε Super League και Football League. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Μεσσούνης του Νομού Ροδόπης. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στη SKODA Ξάνθη και από εκεί αγωνίστηκε σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό, Τρίκαλα, Αναγέννηση Επανομής, και Πανθρακικό. Αγωνίστηκε ακόμη με τη φανέλα της ΑΕΛ, με τη φανέλα του Ηρακλή, του Απόλλωνα Πόντου, της Ρόδου, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Ηρακλή Λάρισας και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε και βοήθησε τα μέγιστα την ΑΕ Κιλελέρ.

Ο Βαγγέλης Νούσιος γεννήθηκε στις 6/7/1998 στη Λάρισα και μετρά 58 συμμετοχές με τέσσερα γκολ στα Εθνικά πρωταθλήματα έχοντας φορέσει τη φανέλα ομάδων του νομού Λάρισας. Παίζει ως φορ αλλά και στη δεξιά πλευρά ως εξτρέμ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί υπό συνθήκες και στα αριστερά.

Συγκεκριμένα, την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε με τον Τύρναβο στη Γ’ Εθνική σε 17 παιχνίδια. Το 2018-19 πήγε στην ΑΕΛ και έκανε τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ ήταν για τέσσερα χρόνια στο δυναμικό του Απόλλωνα Λάρισας παίζοντας στη Super League 2. Δέκα συμμετοχές και ένα γκολ είχε τη σεζόν 2019-20, μία μόνο συμμετοχή το 2020-21, αλλά η σεζόν 2021-22 ήταν «γεμάτη» με 22 παρουσίες και τρία γκολ. Την επόμενη χρονιά 2022-23 πρόσθεσε τέσσερις ακόμη συμμετοχές. Ο Νούσιος έχει αγωνιστεί και σε έξι ματς του Κυπέλλου Ελλάδος, σκοράροντας μία φορά. Την περασμένη χρονιά ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ EΠΣΘ, ενώ ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.

Ο Χάρης Φουρκιώτης (φωτ) είναι κεντρικός αμυντικός (μπορεί να παίξει και στα δεξιά της άμυνας), γεννημένος στις 4 Μαρτίου του 2001 στον Τύρναβο. Είναι ψηλός και διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου και αγωνίστηκε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην ΑΕ Κιλελέρ, αφού αποτέλεσε βασικό στέλεχός της. Έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ, τον Απόλλων Λάρισας αλλά και τον ΠΟ Ελασσόνας. Ποδοσφαιριστής με σημαντικές παραστάσεις, αναμένεται να βοηθήσει στη νέα αυτή προσπάθεια.

*με στοιχεία από το Athleticlarissa

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P