Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στη Ζάκυνθο ο Στεργίου, συνεχίζουν Τσουκαλάς και Δήμας

Το Σαββατοκύριακο άπαντες περίμεναν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σε τρία μέτωπα στον ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Όπως αναφέρει το IonianSports, οι μόνες κινήσεις που έγιναν ήταν οι ανανεώσεις των Βαλάντη Τσουκαλά και ο Ιπποκράτη Δήμα.

Έτσι μετά τον Δημήτρη Τσίγκρηλα και τον Στέλιο Λιβέρη που είχαν συμφωνήσει την περασμένη εβδομάδα, άλλοι δύο παίκτες προστίθενται στο δυναμικό του συλλόγου και έπεται συνέχεια.

Την ίδια ώρα, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή για φέτος, καθώς παίκτης της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται ο Πέτρος Στεργίου.

Ο γεννημένος στις 9 Ιουλίου 2004 είναι 20 ετών και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Πετριτή και παλαιότερα σε ΝΠΣ Βόλος U19 και Θιναλιακό. Σγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός και πέρυσι ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση

Την περασμένη Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του ΔΣ της ομάδας με τον Βουλευτή Διονύση Ακτύπη αλλά και με τον Δήμαρχο Γιώργο Στασινόπουλο. Τελικά, αυτό δεν συνέβη υπήρξε το περιστατικό με τα μαχαιρώματα στο Λαγανά με τους δύο πολιτικούς να βρίσκονται στο νοσοκομείο στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης. Πιθανόν, τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί νέο ραντεβού το οποίο θα είναι και καθοριστικό.

Δεν πραγματοποιήθηκε ούτε το ΔΣ

Από τη στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε το ραντεβού με Δήμαρχο και Βουλευτή, δεν είχε λόγο να γίνει ούτε το ΔΣ. Οι άνθρωποι της διοίκησης, προφανώς ήθελαν να έχουν κάτι χειροπιαστό από τη συνάντηση η οποία δεν έγινε και πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν το πως θα πορευτεί η ομάδα τις επόμενες ημέρες στο θέμα των μεταγραφών και φυσικά το θέμα του προπονητή.

Καμία εξέλιξη για προπονητή

Από τη στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις, όλο το θέμα του σχεδιασμού της ομάδας πήγε πίσω, όπως φυσικά και το θέμα της πρόσληψης προπονητή. Στο κάδρο παραμένουν οι δύο λύσεις. Δηλαδή ΚαραμαλίκηςΚωστάκης από τη μία πλευρά και Πέτρος Τσούκλης από την άλλη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμιά απόφαση. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι και στις δυο περιπτώσεις δεν έχει γίνει καμιά κουβέντα, πλην μια πρώτης επαφής.

Δεν απάντησε ο Τσιμέλι στην πρόταση της Ζακύνθου

Το θέμα του Παραγουάνου επιθετικού Γουίλσον Τσιμέλι εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα και αυτό γιατί, οι ημέρες πέρασαν και στην πρόταση της Ζακύνθου, ο Παραγουανός δεν απάντησε ποτέ. Είναι αντιληπτό ότι η διοίκηση της ομάδας είναι δυσαρεστημένη από τη στάση του παίκτη. Κι αυτό γιατί στη συνάντηση την οποία έγινε πριν μερικές ημέρες, η διοίκηση του συλλόγου του είχε κάνει πρόταση και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης έβγαλε ανακοίνωση, η διοίκηση αποφάσισε να περιμένει μερικές ημέρες.

Μόνο που ο χρόνος τελείωσε και οι άνθρωποι της διοίκησης δεν μπορούν να περιμένουν έναν παίκτη που τους έχει στο περίμενε γυρίζοντας στην Αθήνα και αλλού για να βρει ομάδα. Κύκλοι της διοίκησης αναφέρουν ότι : “Eμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Τιμήσαμε με το παραπάνω τον ποδοσφαιριστή, του κάναμε ακόμα καλύτερη πρόταση από πέρυσι αλλά ο ίδιος δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνο αυτές τις ημέρες να μας πει τελικά τι θα κάνει”. Μετά από αυτή την εξέλιξη η διοίκηση θα κινηθεί για την απόκτηση ενός φορ. Πιθανότατα ο παίκτης για προσωπικούς λόγους θέλει να μετακομίσει σε ομάδα της πρωτεύουσας και για αυτό το ψάχνει προς αυτή την κατεύθυνση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P