Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Women’s Football League : Ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει εδώ και λίγη ώρα νέο προπονητή, με την ομάδα της Αρκαδίας να ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Μάκη Ταγταλίδη

Ο 45χρονος τεχνικός αναλαμβάνει τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου, που αγωνίζεται στην Α Εθνική, με τον ίδιο να επιστρέφει στο τεχνικό επιτελείο των “κιτρινομπλέ”, καθώς διετέλεσε μέλος της ανδρικής ομάδας.

Είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1979 στη Θεσσαλονίκη και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ενώ έχει Διδακτορικό στη Φυσική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο της Βαγιαδολίδ στην Ισπανία.

Έχει εργαστεί ως προπονητής στα Τμήματα Υποδομής σε Ουέλβα, Ονουμπένσε, Άμισταντ και ως γυμναστής σε Castilla Dueñas και CF Monzon. Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αστέρα.

Η δήλωση του :

“Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου που βρίσκομαι και πάλι στην τεράστια οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται, έχοντας πλέον και νέα ποδοσφαιρικά τμήματα. Η γυναικεία ομάδα αποτελεί για εμένα μία πολύ μεγάλη πρόκληση, θα έλεγα μια ιστορική στιγμή. Για αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους ανθρώπους της διοίκησης και να δεσμευτώ ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω.

Η χρονιά θα είναι δύσκολη, γεμάτη απαιτήσεις, αλλά αφενός με μεγάλες φιλοδοξίες και με πολύ μεγάλη διάθεση για διάκριση. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεν αποτελεί για εμένα απλώς και μόνο ένα επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου, αλλά και μία συναισθηματική επιλογή”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P