Κατηγορίες
Διάφορα

Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα : Εκκενώθηκαν Αρόη και Παγώνα, το γηροκομείο και το Καραμανδάνειο (photos+vid)

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Αρόη που έφτασε στο Γηροκομείο Πάτρας, ενώ στάλθηκε μήνυμα από το 112.

Η φωτιά είναι μια ανάσα από το ίδρυμα, εκκενώνεται το γηροκομείο ενώ φεύγουν άρον άρον τα παιδιά από το Καραμανδάνειο, ενώ σύμφωνα με το thebest.gr, στο νοσοκομείο πέφτουν φλεγόμενα κουκουνάρια. Η φωτιά είναι ακριβώς δίπλα!

Οι φλόγες κινήθηκαν και προς το Ίδρυμα ΜΕΡΙΜΝΑ για το οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης.

Στη Γερμανού και στα Ταμπάχανα επικρατεί κυκλοφοριακός πανικός με τους πολίτες να προσπαθούν να μετακινηθούν τη στιγμή που φανάρια είναι χαλασμένα και δεν υπάρχει τροχονόμος.

Εναέρια μέσα επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στο Γηροκομείο ενώ παιδιά από το Καραμανδάνειο μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η φωτιά μπήκε στο Καραμανδάνειο και έκαψε δέντρα ενώ σε όλη την πόλη είναι διάχυτη η μυρωδιά του καμένου.

Λόγω της φωτιάς στην περιοχή του Γηροκομείου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η 6η ΥΠΕ, με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, εκκενώθηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Όλοι οι ασθενείς βρίσκονται ασφαλείς στο ΓΝ Άγιος Ανδρέας Πατρών.

Κάτοικοι της περιοχής εγκαταλείπουν τα σπίτια τους κρατώντας στα χέρια τα ζωάκια τους, ενώ με νέο μήνυμα του 112 εκκενώνεται και η περιοχή Παγώνα.

δείτε φωτογραφίες στο thebest.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P