Super League 1

Εμφανώς βελτιωμένη η ΑΕΚ, 2-2 με τη Γάνδη (vids)

Άλλη εικόνα της σημερινής ΑΕΚ, στο τέταρτο φιλικό της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

Μετά τις βαριές ήττες από Άλκμααρ και Μπριζ, ο “δικέφαλος” ήταν πιο συμπαγής κόντρα στη Γάνδη (2-2), κι αν είχαν αποφευχθεί τα λάθη του Μπρινιόλι, το σκορ θα ήταν διαφορετικό.

H αναμέτρηση χωρίστηκε» σε τέσσερα μέρη, καθώς στο παιχνίδι υπήρξαν δύο 35λεπτα και ισάριθμα 30λεπτα.

Το φιλμ

Μόλις στο 1ο λεπτό, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Η μπάλα έφτασε στο ύψος της περιοχής, μετά από πάσα του Λιβάι Γκαρσία, σε θέση βολής ο Ζίνι πλάσαρε υπέροχα χαμηλά με το δεξί κάνοντας το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία στο 9ο λεπτό για τον “δικέφαλο”. Έκλεψε ψηλά ο Ελίασον, η μπάλα έφτασε στον Γκαρσία μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος πάσαρε στο πέναλτι για τον Πήλιο, πλασέ του τελευταίου και λίγο άουτ.

Στο 14′, η πρώτη τελική για τη Γάνδη. Ο Σονγκό βρήκε χώρο από το Μήτογλου έκανε το σουτ έφυγε παράλληλα από την εστία.

Τέσσερα λεπτά μετά, οι Βέλγοι ισοφάρισαν. Λάθος πάσα του Μπρινιόλι, η μπάλα πήγε στον Χονγκ, ο οποίος με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ για το 1-1.

Δύο λεπτά μετά, λίγο έλειψε να γίνει ανατροπή. Οι Βέλγοι έκλεψαν την μπάλα στον άξονα, βρέθηκαν σε θέση βολής, ο Γιόνσον με τάκλιν έσωσε την ΑΕΚ από το 1-2.

Με την έναρξη του δευτέρου 34λεπτου, καλή ενέργεια και σέντρα του Ελίασον από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, για λίγο δεν πρόλαβε ο Γιόνσον.

Στο 54′ η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ωραία κάθετη του Γκαρσία, κίνηση στον χώρο από τον Ρότα, ιδανικό πλασέ στη γωνία και 2-1 για τον “δικέφαλο”.

Δοκάρι για την ΑΕΚ στο 60′. Τεχνική εκτέλεση στο φάουλ του Γκαρσία, τη βρίσκει λίγο ο Ρουφ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Λιούμπισιτς υπό πίεση κάνει την κεφαλιά, άουτ.

Σπουδαία ευκαιρία και στο 84′ για την ΑΕΚ. Ο Φερνάντες έπαιξε το ένα-δύο με τον Γκατσίνοβιτς μεταξύ σέντρας και περιοχής, ο Ισπανός έπιασε ένα καλό μακρινό αριστερό σουτ, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 92′ η Γάνδη έφερε το ματς στα ίσια. Νέα λάθος πάσα του Μπρινιόλι, η μπάλα πήγε στον Γιοκοτά, ο οποίος πλάσαρε σε άδεια εστία για το 2-2.

Η σύνθεση της ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα) : Μπρινιόλι, Ρότα, Πήλιος, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Ζίνι, Λιούμπισιτς, Λιβάι Γκαρσία. Αγωνίστηκαν και οι Βίντα, Χρυσόπουλος, Καννελόπουλος, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Ρουκουνάκης, Φερνάντες, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Θεοδωρίδης, Θεοχάρης, Κοσίδης, Φοφανά και Κάτσικας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected