Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ακόμα ομάδα που αποχωρεί από τη Γ Εθνική

Μετά τον Αλμυρό Γαζίου, τη Νίκη Ευκαρπίας και τον Ιάλυσο Ρόδου, μία ακόμα ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Ελλοπιακό, που μετά τη Γενική Συνέλευση των μελών τη Δευτέρα (8/7) αποφασίστηκε πως η ομάδα δεν είναι σε θέση να δηλώσει συμμετοχή στη Γ Εθνική.

Οι πρωταθλητές Βοιωτίας τη σεζόν 2022/2023 αλλά και από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν που πέρασε στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Βοιωτίας και θα ρίξει το βάρος στα νέα παιδιά της περιοχής.

Όπως αναφέρει μάλιστα το starsports.gr, τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου ενημέρωσαν ότι αποχωρούν από τη διοίκηση καθώς μετά από τόσα χρόνια επήλθε και η κόπωση. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Σύρο, τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Κουτσούρη, τον γενικό αρχηγό Λουκά Σύρο και κυρίως τον πρόεδρο, Τάσο Καμούτση, ο οποίος αποχωρεί μετά από 15 χρόνια ενασχόλησης.

Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως ήδη τέσσερις ομάδες έχουν αποφασίσει να αγωνιστούν στο τοπικό, δείγμα των σημαντικών ζητημάτων που προκύπτουν τόσο σε διοικητικό επίπεδο (σε πρόσωπα) όσο και οικονομικό, μόνιμος βραχνάς άλλωστε για μια κατηγορία που έχει μόνο έξοδα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P