Κατηγορίες
Διάφορα

Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα μεταφέρουν νερό στη Λέρο!

Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρουν νερό στη Λέρο, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, που έχει αποστείλει υδροφόρα σκάφη για την υδροδότηση του νησιού.

Όπως αναφέρει το pronews, το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά από αίτημα του δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη, για την άμεση απελευθέρωση πόρων από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ώστε να μεταφερθεί νερό στο νησί.

Η σχετική ανακοίνωση απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου ανέφερε τα εξής:

«Αποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λέρου της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για τη διαχείριση των συνεπειών που ενδέχεται να προκύψουν από την εκδήλωση φαινομένων λειψυδρίας στην παραπάνω περιοχή.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης και για έναν (1) μήνα, ήτοι έως και 25 Ιουλίου 2024.

Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

Την παντελή έλλειψη στοιχειωδών έργων υποδομής για να έχει το νησί νερό τη βάπτισαν «Κλιματική Κρίση»! Και θέλουν και τουρίστες!

Μετά το φρενοκομείο μετέτρεψαν το πανέμορφο νησί σε ένα τεράστιο στρατόπεδο παράνομων μεταναστών και τώρα… ούτε νερό! Λίγη ντροπή!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P