Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

All Stars : Ο Φίγκο κέρδισε μόνος του το παιχνίδι, σε μια μέρα αναμνήσεων και συγκίνησης (photos+vids)

Ήταν όλοι εκεί. Στο Έσσεν της Γερμανίας, τη γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, που μετά από 20 χρόνια κάθισε ξανά στον πάγκο της Εθνικής μας!

Οι Legends 2004 αντιμετώπισαν τους UEFA All Stars και ηττήθηκαν εν τέλει με 2-1. «Μαγικό» πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ήθελε πολύ τη νίκη ο Λουίς Φίγκο. Στο τέλος της ημέρας όμως, όλα ήταν κάτι περισσότερο από ένα… παιχνίδι!

Είκοσι χρόνια μετά από τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε, οι ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο και συνυπήρξαν με τον Ότο Ρεχάγκελ.

Το αποτέλεσμα, σε ένα τέτοιο βράδυ, μικρή σημασία έχει, με την Εθνική μας ομάδα να ηττάται εν τέλει με 2-1, παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλε.

Προηγήθηκε με 1-0 στο 16ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου, έπειτα από υπέροχη κάθετη πάσα του Γιώργου Καραγκούνη.

Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Κώστας Κατσουράνης είχε σκοράρει με εντυπωσιακό ψαλιδάκι, αλλά βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να πραγματοποιεί τρομερό μισάωρο και να σταματά κάθε λογής απειλή προς την εστία του.

Μοναδικό μελανό σημείο του 40αλέπτου, ο τραυματισμός του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος επισήμανε όμως στη συνέχεια, πως η αλλαγή του ήταν προληπτική.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η ολική ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Λουίς Φίγκο. Ο Νταμπίζας και ο Χαλκιάς τον σταμάτησαν δις, αλλά ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας, ήθελε το γκολ και το βρήκε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P