Super League 1 - Μεταγραφές

Όλα δείχνουν επιστροφή Διούδη στον Άρη

Σωκράτης Διούδης… ξανά για τον Άρη!

Ο 31χρονος γκολκίπερ με καταγωγή από την Ημαθία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ξανά στο προσκήνιο για τους “κιτρινόμαυρους”, όχι ως ένα απλό ενδιαφέρον αλλά μια περίπτωση ποδοσφαιριστή με την οποία η ομάδα βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές.

Πριν από μερικά 24ωρα, οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν σε επαφή με τον πρώην παίκτη της ομάδας, ο οποίος ήταν κάτι παραπάνω από θετικός για να επιστρέψει στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα οι πληροφορίες του AllAboutAris αναφέρουν ότι η ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στον Διούδη και είναι πολύ κοντά σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό, ωστόσο αυτό που απομένει ως εκκρεμότητα είναι να λύσει το συμβόλαιο του με τη Ζαγκλιέμπε.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Πολωνία ώστε να τρέξει τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος. Εφόσον γίνει αυτό, τότε εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό του σπίτι και ο Άρης θα σχηματίσει μια πολύ δυνατή δυάδα στον άσο με τον Χουλιάν Κουέστα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον παίκτη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και μια τούρκικη ομάδα, ωστόσο προτεραιότητα σε αυτή τη φάση για τον ποδοσφαιριστή είναι να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Τόσο λόγω της αγάπης του για τον Άρη, όσο και για οικογενειακούς λόγους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected