Super League 1

Χαλάει η μεταγραφή Διούδη λόγω ρήτρας!

Άρης και Σωκράτης Διούδης είχαν συμφωνήσει (σχεδόν) σε όλα. Στην υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας αλλά και στις συνολικές οικονομικές απολαβές του.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, αυτή η εξέλιξη ενόχλησε τους ανθρώπους της Ζαγκλέμπιε κι αυτό φάνηκε από χθες (11/7) το απόγευμα σε μία από τις τελευταίες επαφές που είχε ο έμπειρος τερματοφύλακας με την πολωνική ομάδα για τη λύση του συμβολαίου. Όπως ανακοίνωσε η τελευταία, σεβάστηκε την επιθυμία αποχώρησης του παίκτη για προσωπικούς λόγους και ο λόγος της καθυστέρησης που υπήρξε είχε να κάνει με την εύρεση αντικαταστάτη.

Ωστόσο, στη σημερινή (12/7) τελική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών κι όταν έφτασε η στιγμή υπογραφής του τέλους της σύμβασης, οι επιτελείς της Ζαγκλέμπιε έθεσαν ως όρο να μη συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης – καθώς είχε προχωρήσει σε επαφές με τον παίκτη – θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ. Οι δε «κίτρινοι» είχαν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη ότι η συμφωνία θα ενεργοποιούταν μόνο στην περίπτωση εξασφάλισης της ελευθερίας του.

Κι έτσι, η συμφωνία μεταξύ Άρη και Σωκράτη Διούδη μοιάζει αδύνατο να επικυρωθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο λόγω του όρου που έβαλε η Ζαγκλέμπιε – για να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο δίχως οικονομική απαίτηση – ο οποίος του απαγορεύει να επιστρέψει στον Άρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected