Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακές κινήσεις με στόχο την άνοδο για τον Ηρακλή Θερμαϊκού : Τελευταίο απόκτημα ο Κυριακίδης!

Εντυπωσιάζει ο Ηρακλής Θερμαϊκού, που έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Με τις κινήσεις που έχει ήδη ολοκληρώσει, φανερώνει τη θέληση για πρωταθλητισμό, ενώ ήδη από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχει ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ.

Η ομάδα των Βασίλη Μπούρκα και Τάσου Δούμα έχει ήδη αποκτήσει τους Άγγελο Μουτζούρη (στη Γ Εθνική με την Επισκοπή και παλαιότερα στον Αλμωπό Αριδαίας), Δημήτρη Λουφάκη (στη Γ Εθνική με τη Χανιώτη, πριν σε Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Πόντου), Νίκο Σάιμπερτ (στη Γ Εθνική με τη Ζάκυνθο, πριν στη Χανιώτη), Δημήτρη Αλωπούδη (στη Γ Εθνική με τη Χανιώτη, πριν στον Τηλυκράτη) και Μανώλη Μπαντή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για τους “μπλε” είναι ο Γιάννης Κυριακίδης, ο 22χρονος (08/04/2002) επιθετικός, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μακεδονικό Λητής, Δόξα Καμπάνης, Θερμαϊκό Θερμής και τελευταία στη Γ Εθνική με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Οι δηλώσεις του : “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή Θερμαϊκού. Πρώτα απ’ όλα για τους ανθρώπους που είναι σε αυτήν την ομάδα, από διοίκηση μέχρι προπονητές και παίκτες, και έπειτα για όλα αυτά που παρέχονται στους ποδοσφαιριστές. Μακάρι να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και η χρονιά να κλείσει όπως τη σχεδιάσαμε”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P