Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακή πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Κιλκίς, τοποθέτησε “φούσκα” για ποδόσφαιρο, στίβο και padel! (photos)

Πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας να υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν μπροστά και δη στον αθλητισμό!

Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι και ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε μια επένδυση και να τοποθετήσει στο αθλητικό κέντρο που στεγάζεται τη λεγόμενη “φούσκα”.

Εκεί θα στεγαστεί όχι μόνο ο αθλητικός σύλλογος ποδοσφαίρου αλλά του στίβου και του padel, ένα άθλημα για το οποίο ο Αλέξανδρος έχει ήδη ανακοινώσει πως θα συστήσει ακαδημία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Όταν ο απώτερος σκοπός σου είναι να προσφέρεις στην κοινωνία της πόλης σου και όχι μόνο, τότε θα πράξεις τα πάντα για να της δώσεις τις καλύτερες συνθήκες! Αυτό πράττουμε 25 πλέον χρόνια και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όπως με το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο που δημιουργήσαμε!

Το μπαλόνι λοιπόν μας δίνει τη δυνατότητα να προπονούμαστε απρόσκοπτα σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες στα γήπεδα ποδοσφαίρου και στίβου, ενώ τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί και η κατασκευή του γηπέδου padel, τη νεοσύστατη ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς!

Τα έργα στις εγκαταστάσεις μας ολοκληρώθηκαν το Σάββατο, με το μπαλόνι να δεσπόζει πια στην είσοδο του Αθλητικού μας Κέντρου!”

Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο, φούτμπολ και κείμενο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P