ΕΠΣ Ημαθίας : Στη Βέροια συνεχίζει ο Τάσος Τασιώνας

Στη Βέροια 1960 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Τασιώνας.

Ο 21χρονος (11/08/2003) επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΦΑΣ Νάουσα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς σημείωσε 12 τέρματα στη regular season και 5 στα play off (σε 14 συμμετοχές), ενώ στον τελικό του Κυπέλλου, σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Παλαιότερα έπαιξε σε Ηρακλή Θερμαϊκού, Αναγέννηση Επανομής, ΑΣ Γιαννιτσά, Αχιλλέα Νάουσας και Αριστοτέλη Νάουσας.

Η ανακοίνωση :

“Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Βέροια 1960. Ήρθε σε συμφωνία με τον Αναστάση Τασιώνα ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο.

Ο 21χρονος (11/08/2003) υψηλόσωμος επιθετικός αυτήν τη στιγμή αποτελεί έναν από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ημαθίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αριστοτελη Νάουσας και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες με επιτυχία του Αχιλλέα Νάουσας, του ΦΑΣ Νάουσα, του Fc Γιαννιτσά, της Αναγέννηση Επανωμής, του Ηρακλή Θερμαϊκού και την αγωνιστκή περίοδο που έληξε ήταν στο 2ο γύρο και πάλι στον ΦΑΣ Νάουσα με τον οποίο πέτυχε 21 γκολ και 10 ασίστ.

Η «βασίλισσα» του βορρά καλωσορίζει τον Αναστάση Τασιώνα και του εύχεται να έχει υγεία και μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected