Αθλήματα

Στον Ολυμπιακό ο Luka Vujovic, συνεχίζει ο Tonček Štern

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Παρασκευή την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λούκα Βούγιοβιτς.

Ο διεθνής Μαυροβούνιος πίβοτ (11/4/2000, 1,93μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν (2023-24), ο Λούκα Βούγιοβιτς αγωνίστηκε στη Λόβτσεν (Μαυροβούνιο), με την οποία σημείωσε 20 γκολ, σε έξι ματς στη φάση των ομίλων του EHF European League. Επίσης, έχει φορέσει και τις φανέλες της Μέταλουργκ (Σκόπια) και της Κόπερ (Σλοβενία). Ο Βούγιοβιτς είναι μέλος της Εθνικής Μαυροβουνίου.

Η δήλωση του Λούκα Βούγιοβιτς: «Ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου στον Ολυμπιακό. Τα εντός έδρας παιχνίδια μας θα είναι συναρπαστικά, αφού οι οπαδοί μας είναι καταπληκτικοί. Μόνο υπέροχα πράγματα άκουσα για τον σύλλογο, οπότε η απόφαση μου να έρθω εδώ δεν ήταν δύσκολη. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον σύλλογο. Ελπίζω, να εκπληρώσω τις προσδοκίες από όλους στην ομάδα, που πιστεύουν σε εμένα και μου έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία. Οι στόχοι μου για τη σεζόν είναι υψηλοί, ελπίζω να αγωνιστούμε στο EHF European Cup και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και ακόμη παραπέρα, όσο πιο μακριά. Ξέρω, ότι αυτό είναι δυνατό, με τέτοιους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ και ειδικά, με τον Ζέλικο Μπάμπιτς στον πάγκο, έναν σπουδαίο προπονητή».

Συνεχίζει ο Τόνσεκ Στερν

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τόνσεκ Στερν. Ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας για τρίτη σεζόν.

Η δήλωση του Τόνσεκ Στερν: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος, που συνεχίζω για τρίτη σερί σεζόν να φοράω αυτή τη φανέλα, τα ερυθρόλευκα, που συνεχίζω στον Ολυμπιακό! Είχαμε δύο καλές σεζόν, με καλά αποτελέσματα και σημαντικούς τίτλους, αλλά φέτος, μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι, για ακόμα καλύτερα πράγματα. Ο κορμός παραμένει σταθερός στην ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό, ενώ γίνονται και πολύ σημαντικές προσθήκες και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό, να δώσω το μέγιστο. Τώρα, είμαι συγκεντρωμένος πρώτα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά με την Εθνική. Θα είμαι συγκεντρωμένος εκεί και μετά, θα επιστρέψω στην Ελλάδα, για να αρχίσουμε τη σκληρή δουλειά για τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected