Super League 1

Φιλική ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ

Τρίτη συνεχόμενη φιλική ήττα για τον ΠΑΟΚ, στο τέταρτο παιχνίδι που δίνει στα πλαίσια της προετοιμασίας του.

Ο “δικέφαλος” ηττήθηκε με ανατροπή από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, αλλά στο τέλος έχασε τον τίτλο από την Κλαμπ Μπριζ, που την αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ για το Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε μια 11άδα σε όλο το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί αργότερα (20.00) το φιλικό με τη Φίτεσε και έβγαλε νέα χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας.

Το φιλμ

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό. Ο Μπάμπα έβγαλε τη σέντρα, οι Βέλγοι έκοψαν προσωρινά, ο Μπράντον δεν παράτησε τη φάση και πίεσε, κέρδισε την μπάλα και μαζί και το πέναλτι από τον αντίπαλο αμυντικό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ, γράφοντας το 1-0.

Πέντε λεπτά, λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, όταν ο Τάισον βγήκε από τα αριστερά, σέντραρε στο ύψος του πέναλτι, ο Μπράντον έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος, η Ουνιόν ισοφάρισε. Ο Ελ Χατζ έσπασε την μπάλα από την τελική γραμμή στον Ντέιβιντ και ο Καναδός πλάσαρε εύκολα για το 1-1.

Στο 59′, σε μια φάση διαρκείας για τον ΠΑΟΚ, καταλήγει με ένα μακρινό σουτ του Μπάμπα που πέρασε άουτ, πάνω από την εστία των Βέλγων.

Στο 68′ οι Βέλγοι έκαναν την ανατροπή. Κίνηση στα δεξιά από τον Καλαϊλί, ο οποίος σέντραρε στην καρδιά της περιοχής του Δικεφάλου και εκεί βρέθηκε ο Καμπαγκού που με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Μάλιστα στο 71′ η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ  είχε δοκάρι στην προσπάθεια του Ντέιβιντ.

Μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο κι έτσι ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το δεύτερο φιλικό σήμερα, στις 20.00 με αντίπαλο τη Φίτεσε.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected