Super League 2 - Μεταγραφές

Οι 4+1 μεταγραφές που ανακοινώνει η Νίκη Βόλου

Ξεκινάει ο προγραμματισμός για τη Νίκη Βόλου, ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν ήδη συμφωνήσει στο τυπικό σκέλος με τέσσερις ποδοσφαιριστές και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Στην ομάδα του Βόλου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Τσιλιγγίρης, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον Μακεδονικό (44 συμμετοχές, 3 γκολ), ο Γιώργος Δούμτσης (04/03/2000, μεσοεπιθετικός), που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο φόρεσε τη φανέλα της Ρόδου, ο Αδάμ Κούφας (12/07/2002, μεσοαμυντικός), που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Κοζάνη (15 συμμετοχές φέτος στη Super League 2) αλλά και ο Βασίλης Σούλης (07/12/1994, τερματοφύλακας), που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια.

Την ίδια ώρα, “κλεισμένος” θεωρείται ο Αχιλλέας Σαλαμούρας, ο 24χρονος (15/01/2000) μέσος με καταγωγή από τον Βόλο, ο οποίος έπαιξε φέτος σε 26 παιχνίδια με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει πιάσει ήδη δουλειά καταστρώνοντας το πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το τεχνικό τιμ έχει συμπληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι οι σχετικές ανακοινώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected