Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Συμπλήρωσε 11άδα ανανεώσεων η Θύελλα Σταυρού

Τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στο ρόστερ της Θύελλας Σταυρού.

Στους “πράσινους” θα παραμείνει ο Δημήτρης Περτσούνης (14/06/2003, αμυντικός) που φέτος κατέγραψε 19 συμμετοχές στη Β Ερασιτεχνική, ο Παύλος Τσίλης (φωτ. 11/05/2006, αμυντικός) που εντάχθηκε στην ομάδα τον Γενάρη από τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας και πρόλαβε να παίξει σε 13 ματς αλλά και ο Δημήτρης Τσίλης του Σ. (16/03/2005, αμυντικός), που έχασε σημαντικό μέρος της αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, καταγράφοντας 13 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η ανακοίνωση :

“Μία ενδεκάδα ανακοινώσεων ολοκληρώνεται σήμερα για την ομάδα μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή στην ομάδα μας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, τριών νέων και ιδιαιτέρως ταλαντούχων παικτών.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας, Δημήτρης Περτσούνης, ο κεντρικός αμυντικός, Παύλος Τσίλης και ο αριστερός οπισθοφύλακας, Δημήτρης Τσίλης, ο οποίος αναρρώνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο τέλος της περασμένης σαιζόν, θα συνεχίσουν να φορούν τα πράσινα της ΘΥΕΛΛΑΣ, προσδίδοντας νιάτα και ποιότητα στο σύνολο που διαμορφώνει ο προπονητής μας, Αντώνης Παπατζίκος.

Καλή σεζόν παιδιά με υγεία και επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected