Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι δύο πρώτες ανανεώσεις στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, που μετά την παραμονή Καρολίδη, ανακοίνωσε τις πρώτες ανανεώσεις.

Στους “πράσινους” θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Γιώργος Σαρκατζής και Βαγγέλης Καμπάς, δύο…στυλοβάτες της περσινής πορείας, που είχε ως αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας.

Ο 25χρονος φορ…μάτωσε για άλλη μια φορά τα δίχτυα, καθώς σε 20 αγώνες στην Α Ερασιτεχνική σημείωσε 14 τέρματα, ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου Ημαθίας με 8 γκολ.

Την ίδια ώρα, ο 22χρονος γκολκίπερ έπαιξε σε 15 παιχνίδια ως βασικός στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση :

“Μετά από συσκέψεις, συζητήσεις, αναλύσεις και αποφάσεις, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν τα αποκαλυπτήρια της νέας σεζόν για την ομάδα μας!

Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ξεκινώντας δυναμικά τη διαμόρφωση του ρόστερ ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Έτσι, λοιπόν, με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αρχηγό και αρχισκόρερ του Απόλλωνα, Γιώργο Σαρκατζή και τον «φύλακα άγγελο» της εστίας μας Βαγγέλη Καμπά!

Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά που μας οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας, οι δυο τους τίθενται για ακόμη μια χρονιά στη διάθεση του Αντώνη Καρολίδη, αποτελώντας δυο αξιόπιστες επιλογές σε άμυνα και επίθεση.

Ευχόμαστε καλή σεζόν και πολλές ακόμη τέτοιες φωτογραφίες! Έπεται συνέχεια…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected