Super League 2 - Μεταγραφές

Επιστρέφει στην Καβάλα ο Βασίλης Γαβριηλίδης, συνεχίζει ο Δαλιανόπουλος

Μετά τον Αντώνη Δερμιτζάκη, η ΠΑΕ Καβάλα ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή της.

Ο λόγος για τον Βασίλη Γαβριηλίδη, τον 32χρονο Καβαλιώτη μέσο, που τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου (60 συμμετοχές, 9 γκολ) και παλαιότερα έπαιξε με επιτυχία σε Βέροια, Καβάλα (2012/2013, 2014/2015, 2018-2021), Παναιγιάλειο, Πανσερραϊκό, Πανθρακικό, Ορφέα Ελευθερούπολης, Ζάκυνθο και Καβάλα U19.

Η ανακοίνωση :

“Βασίλη καλώς όρισες σπίτι σου! Η ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως ποδοσφαιριστής της ομάδος μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο 31χρονος μέσος Βασίλης Γαβριηλίδης, για τον οποίο σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, είναι Καβαλιώτης που αγαπάει την ομάδα και αποτελεί και διακαή πόθο των φιλάθλων μας ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Superleague 2, όπου τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου και της Βέροιας. Welcome back αρχηγέ!

Την ίδια ώρα, παίκτης της Καβάλας θα είναι τη νέα σεζόν ο Γιάννης Δαλιανόπουλος.

Ο 25χρονος αμυντικός με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, βοήθησε τα μέγιστα φέτος για την άνοδο της ομάδας από τη Γ Εθνική, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Απόλλωνα Πόντου, Εθνικό Αγιονερίου, ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας και ΠΑΟΚ U17.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected