Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι τρεις παίκτες που συνεχίζουν στον Απόλλωνα

Μετά τους Γιώργο Σαρκατζή και Βαγγέλη Καμπά, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου ανακοίνωσε την παραμονή τριών ακόμη ποδοσφαιριστών.

Ο Θάνος Λιάτσος (27/07/1993, αμυντικός), που φέτος είχε 20 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα, ο Μάριος-Αλέξανδρος Φουρκιώτης (02/07/2000, μέσος), που έπαιξε σε 17 ματς τη φετινή σεζόν αλλά και ο Θοδωρής Σουγκάρης (11/01/1999, μέσος), με 22 ματς και 5 γκολ, θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν με τα πράσινα.

Αναλυτικά :

“Μετά τις δύο πρώτες ανανεώσεις των Σαρκατζή και Καμπά, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου συνεχίζει δυναμικά τη διαμόρφωση του ρόστερ, κρατώντας παίκτες-«κλειδιά» της περσινής ιστορικής χρονιάς.

Τρεις «βράχοι» της μεσοεπιθετικής ζώνης της ομάδας μας, δηλώνουν ξανά «παρών» σε μια ακόμη απαιτητική χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο 30χρονος αμυντικός Θάνος Λιάτσος, ο 24χρονος μέσος Αλέξανδρος Φουρκιώτης και ο 25χρονος, επίσης, μέσος Θοδωρής Σουγκάρης θα συνεχίσουν με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Το πάθος και η δυναμική που τους χαρακτηρίζει εντός των τεσσάρων γραμμών, τους καθιστά απαραίτητους στα αγωνιστικά πλάνα του Αντώνη Καρολίδη!

Καλή σεζόν και μακριά από τραυματισμούς!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected