Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Λευκός καπνός” στα Τρίκαλα, στόχος ο Τυριακίδης!

Στη ΓΣ του ΑΟ Τρίκαλα παρουσιάστηκε ο συνεργάτης του Νίκου Καγιούλη, Στέλιος Μπέκας.

Όπως αναφέρει το goal-trikala.gr, στα μέλη έγινε γνωστό από τον Άκη Αναστασίου πως ο Παναγιώτης Μαντζανάς δεν θα είναι στο πλευρό του ομογενή επιχειρηματία (σ.σ ενδεχομένως θα ασχοληθεί μόνο χορηγικά).

Από την πλευρά του ο Μπέκας σημείωσε πως ήρθε στα Τρίκαλα για να μεταφέρει την πρόταση του Νίκου Καγιούλη για να αναλάβει τον ΑΟΤ με τρεις συνεργάτες από τη Γερμανία, ενώ δέχθηκε ερωτήσεις για τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε.

Το σώμα αποφάσισε ουσιαστικά η ομάδα να περάσει στον Καγιούλη. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Σαμολαδάς θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής. Στη ΓΣ παραβρέθηκε και ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Παρδάλης.

Ακλόνητο φαβορί για τον “κυανέρυθρο” πάγκο ο Τυριακίδης

O Γιώργος Τυριακίδης θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα από την ώρα που η νέα τάξη πραγμάτων προχωρήσει οριστικά και αναλάβει την ομάδα.

Όπως αναφέρει το Trikalascore, στον 59χρονο τεχνικό έχει ήδη γίνει κρούση, με τον ίδιο σε πρώτη φάση να απαντάει θετικά, αλλά επειδή τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά διοικητικά δεν έχει προχωρήσει η πρόσληψή του.

Ο Τυριακίδης γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1965 και το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας το έχει περάσει στον Αλμωπό Αριδαίας. Στην ομάδα της Πέλλας βρισκόταν από τη σεζόν 2014-15 μέχρι και το φετινό καλοκαίρι, επιδεικνύοντας σπουδαίο έργο. Από την 1η Ερασιτεχνική κατηγορία οδήγησε τον Αλμωπό στη Super League 2, όπου πραγματοποίησε δύο αξιοπρόσεκτες πορείες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Την περσινή αγωνιστική σεζόν βρέθηκε στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της SL2.

Αν δεν προχωρήσει του Τυριακίδη οι διοικούντες θα προχωρήσουν σε άλλες επιλογές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected