Super League 2 - Μεταγραφές

“Καρέ” μεταγραφών για την Καλαμάτα

Τέσσερις ακόμα προσθήκες ανακοίνωσε η Καλαμάτα.

Οι “μελανόλευκοι” απέκτησαν τον Κωνσταντίνο Κότσαρη, που έπαιξε φέτος στην πρωταθλήτρια Athens Kallithea, τον Τίμο Τσελεπίδη από τον Λεβαδειακό, τον Τζούνιορ Μπακαγιόκο ως ελεύθερο αλλά και τον Νίκο Αναστασόπουλο από τον ΠΑΣ Κόρινθος.

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κότσαρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι τερματοφύλακας, 28 ετών (25-7-96) με ύψος 1.85.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Αήττητου Σπάτων και το 2011 πήγε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού όπου αγωνίστηκε μέχρι και την ομάδα των Νέων.

Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πράσινους με τους οποίους έκανε μέχρι το 2020 πέντε συμμετοχές.

Την τριετία 2020-23 αγωνίστηκε με την ομάδα του Απόλλωνα σε Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2 κάνοντας συνολικά 41 συμμετοχές.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πήρε μεταγραφή για την Athens Καλλιθέα την οποία βοήθησε να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ αγωνιζόμενος σε 25 παιχνίδια.

Είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων από Κ12-Κ21 και μάλιστα με την Κ21 κατέγραψε 21 συμμετοχές.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο.”

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών Τιμόθεου Τσελεπίδη (φωτ. 28 ετών, 2/2/1996), Νίκου Αναστασόπουλου (30 ετών) και Τζούνιορ Μπακαγιόκο (29 ετών, 2/12/1994). Τρεις ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας από το 2020-2022 οι δύο πρώτοι και από το 2020-2023 ο Μπακαγιόκο βοηθώντας μάλιστα την ομάδα μας να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο πρόεδρος μας κ. Γιώργος Πρασσάς και ο προπονητής μας κ. Νίκος Αναστόπουλος αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την προσφορά τους στην Μαύρη Θύελλα τους δίνει την ευκαιρία να φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ομάδας μας. Τρεις ποδοσφαιριστές γεννημένοι νικητές οι οποίοι διακρίνονται όλως ιδιαιτέρως για το δυναμισμό και το πάθος τους στο παιχνίδι καθώς και τη μαχητικότητά τους.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected