Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου – Rebels κατέκτησε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rugby 7s 2024 (photo)

Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου – Rebels αναδείχθηκε πρωταθλητής στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rugby 7s, γράφοντας ιστορία και ανεβάζοντας την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού ράγκμπι για τη σεζόν 2023-2024.

Η τελευταία αγωνιστική διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου 2024 στο Αθλητικό Στάδιο “Τάκης Χαραλαμπίδης” στο Χαϊδάρι.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι το αποτέλεσμα της τεράστιας και επίπονης προσπάθειας των αθλητών και του προπονητή της ομάδας Γιώργου Αντεϊσβίλι, ενώ καθοριστικής σημασίας ήταν και η υποστήριξη του προέδρου του ΔΑΣΩ κ. Αστέριου Μπάτου και των λοιπών μελών του Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και των χορηγών Rehab Pub και Sknipa Beer. Οι αθλητές υπερέβαλαν εαυτόν και δείχνοντας πυγμή, συνέπεια και “ραγκμπικό ήθος” απέδειξαν την αξία τους εντός και εκτός γηπέδου.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του αθλητισμού και της πολιτικής. Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, κ. Μιχάλης Σελέκος, έκανε την τιμή να απονείμει τα βραβεία στους πρωταθλητές, εκφράζοντας τη χαρά του για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και τη συμβολή του στην ανάπτυξη του ράγκμπι στην Ελλάδα.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ (Ε.Ο.Ρ.) για την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος και για όλες τις προσπάθειες τους, χάρις στις οποίες μετά από 10 χρόνια το ράγκμπι ξαναμπαίνει στον αθλητικό χάρτη της Ελλάδος. Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Βαγγέλη Κανταρτζή για τη διάθεση του πούλμαν της εταιρείας του για τη μετακίνηση της ομάδας στην Αθήνα.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για την καθιέρωση του ράγκμπι στην Ελλάδα και στην πόλη της Θεσσαλονίκης ανοίγοντας το δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Η επιτυχία για τη Θεσσαλονίκη είναι διπλή με τον Ηρακλή να κατακτά επίσης την 1η πανελλήνια θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των γυναικών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου – Rebels τηλεφωνικά στο 6993187140 ή να επισκεφτείτε τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Θεσσαλονίκης & Βύρωνα Α., Εντός Γηπέδου Κωνταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο.

Ακολουθήστε τον σύλλογο στα κοινωνικά δίκτυα για να μείνετε ενημερωμένοι:

Facebook: facebook.com/rugbyrebelsskg
Instagram: instagram.com/dasorugbyrebelsskg

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P