Ακαδημίες Ημαθίας

Balafas Academy : Η νέα Ακαδημία στην Ημαθία με την υπογραφή του Σωτήρη Μπαλάφα!

Μια νέα Ακαδημία, με ιδρυτή ένα όνομα “βαρύ” στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, “αναδύεται” στην περιοχή της Ημαθίας.

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, με τις 350 και πλέον συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ξεκινά στη Βέροια την Balafas Academy, η οποία αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές αλλά και γι αυτούς που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της μπάλας πλάι σε έναν αθλητή με σημαντικές παραστάσεις και περγαμηνές στον χώρο.

Η έδρα της “Balafas Academy” είναι οι Σαραντόβρυσες Βέροιας, ένας χώρος που ανακαινίζεται και σύντομα θα είναι στη διάθεση τόσο των ποδοσφαιριστών και αθλητών όσο και των επισκεπτών, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές.

Το δελτίο τύπου :

“Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας της Balafas Academy, με έδρα τις Σαραντόβρυσες Βέροιας.

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, με σημαντικές παραστάσεις σε ελληνικό αλλά και διεθνές επαγγελματικό επίπεδο, είναι ο ιδρυτής της νέας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου σε έναν χώρο που μπορεί να εξυπηρετήσει αθλητές τόσο από την πόλη της Βέροιας όσο και την ευρύτερη περιοχή και τις τοπικές κοινότητες.

Βασικός στόχος η γνωριμία με το σύγχρονο ποδόσφαιρο, η εκγύμναση σώματος και η πνευματική καλλιέργεια, αλλά και η αγωνιστική πειθαρχία μέσα από τις προπονήσεις, στοιχεία σημαντικά όχι μόνο για το άθλημα αλλά και για την καθημερινότητα ενός νέου ανθρώπου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το οργανόγραμμα της Balafas Academy, αλλά και την έναρξη των εγγραφών, θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Μετά τιμής ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected